Bilip bilmeden konuşmam bu arada konu para kazanmak ise 100-200 lirayı herhangi bir reklam ile de kazanabilirsin.
Benim demek istediğim şey hürriyet sizin siteleriniz sayesinde hergün büyüyor ama siz hep aynı kalıyorsunuz. Tek yaptığı şey sitenin footer'ında sizin siteleri döndürmek. Yılda birde 3 kuruşluk yarışma düzenleyip, insanları oyalamak.
Bu arada türk webmasterların geri kalma nedenlerinden biri de eleştiriye her zaman için kulak tıkamasından kaynaklanıyor.
Benim demek istediğim şey hürriyet sizin siteleriniz sayesinde hergün büyüyor ama siz hep aynı kalıyorsunuz. Tek yaptığı şey sitenin footer'ında sizin siteleri döndürmek. Yılda birde 3 kuruşluk yarışma düzenleyip, insanları oyalamak.
Bu arada türk webmasterların geri kalma nedenlerinden biri de eleştiriye her zaman için kulak tıkamasından kaynaklanıyor.
Öncelikle şu webmaster terimini bi açalım. Türkiye'de kendini webmaster diye sıfatlandıran geniş kitlenin neredeyse %90'ı bu konuda eğitim almamış ve kendini geliştirmemiş. Hatta ve hatta büyük bir kısmıda 18 yaşından küçük. Larry Page bile kendini webmaster olarak tanımlamazken bizim ülkemizde an itibariyle en popüler meslek(!). Eleştirilere kulak kapamaya gelince, yazdıklarınızdan Hürriyet'e karşı siyasi bir tepki vermek istediğinizi anladım. Çünkü AdSense'de Google'ın cüzdanını dolduran en etkin öğe. Hal böyleyken Hürriyet kaka, AdSense çiçek demeniz bana bunu düşündürdü.
Genel anlamda konuya yorum yapmak isterim. Eğer sayfa içeriğiniz genel bir kitleye hitap ediyorsa, Bumerang sizin için doğru olabilir. Fakat tek tip kullanıcıya hitap ediyorsanız, örneğin imzamdaki gibi tasarım temelli bir site ise Bumerang'ın size katkısı az olacaktır.
İyi günler.