uzun süredir bir geliyoo arama motorunu takip eden birisi olarak bir kaç açıklama yapmak istiyorum.
birincisi 2014 te yeni browser ve türkçe dil desteklemesi yapılacağını söylediler ve henüz yayınlanmadı.
şimdiki ve önceki algoritmaların test aşamasında olduğunu ve hala devam ettiini biliyorum. Herşey yerli yerine oturmuş değil.

öyle bir yorumlar varki sanki o kişilerden yerli arama motoru yapacağız google gececeğiz vb vaatler para toplanmışta sanki vaatlerini yerine getirememiş insanlar gibi konuşuyorsunuz.

Gelelim iddialara.
Tweet mesaj resmi. onun fotomontaj olma ihtimali ne kadar ve bu kişi neden böyle bir mesaj atsın amacı ne olabilir bunun nedeni ne ne olabilir? bunları düşünen arkadaş ve arkadaşların düşüncesini merak ediyorum.
milleti kaldırıyorlar deniliyor ve diyorlar neyle kandrılıyor ne amaçla kanldırılıyor?

diğer bir konuysa din konusu . Adam allah dedi diye hemen ön yargı oluşuyor bazılarında yok dini kullanarak iş yapıyor yok bilmem ne yapıyor. Hristiyanlar her filmde dizide konuşmada vb haç tanrı diyor onlara kimsenin sesi çıkmıyorda müslüman birisi allah diyice mi konuşuluyor.

daha yazılaak çok şey var ama neyse...