Ben türküm ve biri yıllar önce çıkıp ben Kendi öz sermayemden trilyonlar harcadım deyip medyaya medyada sosyal medya yani parasızmakaleler verip daha basarmadan somut bir başarı elde etmeden biz bunları yaptık başardık diyorsa ve yıl 2014 olmuş ortada hiç bir somut başarı yoksa ben bu ışte başka iste başka is Vardır derim.

Bizim arama motorumuzda p.rno cinsel içerik yok demeyi bilip her yere demeç veren geliyoo ve o arama motorunun sözüm ona yüzlerce mühendis çalışanı cinsel içerikleri nasıl görmüyorlar.

Milliyetci ruha bürünüp türklerin arama motoru diyerek lanse yaptıysan dünyaya elaleme türklerin yaptığı arama motoru böyle olur dedirtmemeli insan.haksızmıyım?
Madem hazır değil o zaman hazır olunca yayın hayatına geç dahası profesyonel bir danışman edin.yol gösterici olsun vizyon misyon koysun hedefe ulaşsın.

Bir söz vardır türk gibi başla alman gibi bitir.

Ben şahsen geliyoo.com un bir yere geleceğini sanmıyorum bu kanıya araştırma yaptıktan sonra karar verdim sonra forumdada paylaşmıştım ilgili konularında.sağolsunlar cevaplamaya çalıştılar bir çok şeyi aydınlanan konu oldu arada kalan konu oldu yanlışlarını hatalarını ispatlarla belirttim inşallah o hatalarını kabullenip duzeltirlerse en azından gelecek için biraz daha iyi olacaktır.düşüncesindeyim

Tekrar diyorum Saygı duyuyorum yapılan işe ama gel gelelim bu beyanların asli astarı olmadımı biraz insanın tadına kaçıyor benimde kaçtı

Herkese iyi keyifli forumlar arkadaşlar...