kardeş wiew ads tan tüm reklamlara tıkladım tamam. clickgrid oyununda 30 tane şey tıkladım ama hiç para vermedi.
Sadece viev adstan para kazanabildim şuana kadar. oda 0.0420 dolar para . yarım cent bile değil. bu mu yani yoksa ben mi beceremedim
Sadece viev adstan para kazanabildim şuana kadar. oda 0.0420 dolar para . yarım cent bile değil. bu mu yani yoksa ben mi beceremedim
Dostum o reklam tıklama meselesi, hesabı olanlar için zaman geçirmek için bir şey bile diyebilirim sana. Asıl para premium üyelik aldıktan ve task'leri yaptıktan sonra başlıyor. Eğer ingilizceniz yoksa da yeni taskler geldiğinde ben buraya nasıl yapıldığını söyleyebilirim isterseniz. 1 task'e 6 kuruş gelecek şekilde görevler çıkıyor, bu fiyat zorluğa göre değişiyor bazen, 21 kuruş bile olabiliyor. O task kısmında, adamın istediği şeyleri yapıyorsun, eğer doğru yaptıysan bakiyene düşüyor. O görevlerde şu şekilde oluyor; adam diyorki bak burda bir şirket varmış, bu da bilgileri diyerek yazıyor oraya. Mesela Boncuk A.Ş diyelim. Orda yazıyor, "Boncuk A.Ş, yalı mah. kucukyalı cad..." bu şekilde sana firmanın adresini veriyor. Sonrada sana firmanın web site adresini veriyor. Diyorki bu şirket o şirket mi, o şirketse bunun iletişim kısmına gir, bu adres yazıyor mu bak, yazıyor ise yazdığı sayfanın adresini buraya yaz. Yazmıyorsa veya yanlış yazmışlarsa burdaki "hayır"ı işaretle ve diğerlerine bak diyor. Bugünden bir task örneği vereyim, bir reklam filmini çekmişler youtube'a koymuşlar. 7 cent'lik task açmışlar sonra, bu video hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Sonra video linkivermişler, girip bakıyosun izliyosun, tabi izlediğine dair kanıt göstermen için bir şey var ama sizde yoksa boşuna anlatmayayım. İzledikten sonra soruyorlar, bu video'da beğendiğin bir şeyi buraya yaz, beğenmediğin bir şeyi de buraya yaz diye. Beğendiğim kısma "It was short and nice" yazdım. Beğenmediğim kısmada "It was too short" yazdım. Sadece bu yani. Sonra gönderdim, 7 cent geldi hesaba.