Benim şu anda 5.90 dolarım var. Premium almayı düşünüyorum, çok yararı oluyor ve yıllık parası 17 dolar. 17 dolar bakiyede olduğu zaman premium alıp 1 yıllık keyfini süreceğim. Offers kısmıda şu şekilde işliyor, hani burda insanlar şu reklama üye ol 15 kuruş paypal vereyim diyor ya, orda da aynı sistem. Farklı şirketler var üst tarafta, onu en başta farketmemiş olabilirsin, "trialpay, matomy, supersonic ads vs.." onlara tıkla, farklı kampanyalar çıkıyor, mesela şu linkten n11'e kayıt ol 10 cent vereyim diyor. Tıklıyosun üye olup mail aktivasyonu yapıyosun 10 cent geliyor. Arada sırada orada da video çıkıyor. 5 dakika falan izliyosun 2 cent veriyor. Günlük oraları da takip edebilirsin.

Ek Olarak:

Troublet adlı üyeden alıntı

kardeş tamam iyi güzel de yanlış anlama ben zaten para kazanma amaçlı üye olmuş ve orda bişeyler yapmaya çabalıyorum diğer insanlarda böyle. ne diye premium almak la uğraşayım ki ?

Dostum premium alıp almamanız umrumda değil. Amacım herkesin kazanması, sanırım beni yanlış anlamışsın. Eğer paranı ilk bakiyende çekmek istersen 8 dolar olduğunda paypalına istersin çekersin. Bu kadar yani, ben sadece mantıklı olanın premium olduğunu göstermeye çalışıyorum, sakın yanlış anlama. Premium alında banada para gelsin kısmında değilim, yeniden üyelik açın onunla premium alın yani yine umurumda olmaz, herkes bilsin, toplumumuzda kimse geride kalmasın yeter.