mesela sen en az kaç para kazandın.
diyelimki günde 1 dolar para kazanıyoruz. 1 dolar = 2tl diyelim.
günde 1 dolar kazansak bu site ile. 30 gün girsek 30 dolar.. 30 dolar=60 tl.
1 ayda 60tl az değil mi
Ek Olarak:
yok estağfirullah yani demek istediğim adam gibi kayda değer birşey kazanmak istiyorum . yıllık 17 dolar anladım peki sen 5.90 doları kaç günde yaptın ? kaç günde 17 dolara ulaşabiliriz? ve ondan sonra premium aldıktan sonra
kazancımız nne durumda olur sence günlük mesela kabataslak?
diyelimki günde 1 dolar para kazanıyoruz. 1 dolar = 2tl diyelim.
günde 1 dolar kazansak bu site ile. 30 gün girsek 30 dolar.. 30 dolar=60 tl.
1 ayda 60tl az değil mi
Ek Olarak:
yok estağfirullah yani demek istediğim adam gibi kayda değer birşey kazanmak istiyorum . yıllık 17 dolar anladım peki sen 5.90 doları kaç günde yaptın ? kaç günde 17 dolara ulaşabiliriz? ve ondan sonra premium aldıktan sonra
kazancımız nne durumda olur sence günlük mesela kabataslak?
Hocam para tabiki aylık çok az. Zaten bu sitenin de bize aylık 300 lira kazandırmak gibi bir niyeti yok. Ama bakın mesela bugün gördüm, task yarışında bizim türklerden biri çıkmış adamın 1 haftada yaptığı task sayısını söylüyorum:
$20 Turkey kurmaytr 1,584.
Bu tasklerde haftalık yarış çıktı artık. 1.ye 50 dolar bile veriliyor. Neyse, zaten türklere pek çıkmıyor bu tasklerden ama adam nasıl yapmış bende hayret ediyorum. eğer task'e tıkladığında en aşağıya bakarsan da listeyi görebilirsin. Bu sitede iş sadece tasklerde bitiyor. Zamanın varsa, yapıyorsun. Sadece bu. Hadi bir ara 6 centlik task çıktı diyelim. Bir gün 50 tane yapsanız 3 dolar eder. Tabi bunda başka bir şey daha var, eğer 4-5 kere yanlış yaparsan başarı yüzden düşüyor ve task'ten atılıyorsun, ama task çıktığında da zaten burda tartışırız onları. Ayrıca, i.explorer falan istediği yok, o sorununuzuda biraz açar mısınız.