LikeSend adlı üyeden alıntı

Google'ı bulamıyor :S iyi bari geri yolumuzu bulup çıkabildik . Birisi denemek için falan açmış olmalı , yok Türkiyenin arama motoru falan gibi iddaalı bi çıkışları varsa da çok ayıp etmişler ..

Derken üşenmeden araştırayım dedim wiki de şunu buldum : http://tr.wikipedia.org/wiki/Geliyoo
Geliyoo çalışmalarında resmi ve resmi olmayan harcamalar dahil toplamda € 741,000'ya yakın bir gider olduğunu ve bugüne kadar hiç reklam almadığı biliniyor. ? ? ??

Galiba sahibi arkadaş forumdan biri Buray Savaş Anıl nickiyle görmüştüm geçen bi asparagas yakıtsız araç konusunda.

Vur abalıya tarzı yaklaşımı sevmem fakat gerçekten bu paralar harcandı ve ortada elde olan sadece bu google ı dahi bulamayan şeyse yazık olmuş.

Bir yandan yazıyorum bir yandan da başka neler yazılmış diye bakıyorum bi kaynak daha : http://haber.sol.org.tr/bilim-teknoloji/eyvah-milli-arama-motoru-geliyoo-haberi-81771

Bir kaynak daha : http://www.mserdark.com/googlea-turkiyeden-bir-rakip-daha/

Ayrıca yapan ve forumda gördüğümden artık emin olduğum kişi hakkında ekşi sözlükte yazılanlar : http://eksisozluk.com/buray-savas-anil--2570794

Tüm bunlara istinaden : "Yakıtsız giden araç " haberi tamamen asparagastır diyebiliriz. Amaç din milliyet gibi kolay oynanabilir duyguları kullanarak menfaat elde edebilmek . yoksa hangi mucitin en güvendiği kişi 12 yılda 0 dan dolar milyarderi olan siyasi bir isim olabilir ki ?


O haber yalan mı değil mi bilmem ama Haberi yayınlayan internet gazetelerine atın suçu Buray Bey'e değil.

Bir Türk burda bahsettiğim Geliyoo geliştiricisi veya emeği geçen herkes, sizin gibiler yüzünden geriye itilmeyecek inadına ileri yürüyeceklerdir. Sizin gibiler yüzünden gelişmiyor bu ülke. Geliyoo'dan Siyasete girdiniz amacınız ne anlamadım ama geliyoo.com siyasi amaç güden bi proje değil ve yolunda emin adımlarla yürüyor.


Ek olarak , Burda Büyüklük Taslayanlar , Siz Yapın Görelim ?


Geliyoo.com geliştirme sürecinde böyle yorumlarla Bi Türk Projesine nekadar destek olduğunuzu gösteriyosunuz. Sadece Lafla Türkiye sevilmez. Böyle projeleri desteklemek onlara sahip çıkmakta Türkiye'yi ve Türkleri Sevmektir.