Her ne olursa olsun bir hevesle aynı zamanda büyük düşünürek zor bir işe kalkışmışlar eksikleride zamanla az çok kapatabilirler.
sen gidipte google demiyelimde yandex vs. ile kıyaslıyorsan aklından zorun var demektir. Geliyoo için arkadaşların benim gözümde astronomik olarak nitelendirebileceğim yatırımlarla bu işe girdiği konuşuluyor bunlar pek inandırıcı değil tabi belli bir sermaye koyulmuştur ancak gerçekçi olmak lazım.
Şuan site tam olarak hazır olmamasına rağmen bellı bır alt yapının kurulmaya başlanmasıyla tabikide egoları biraz yükselmiş olabilir yada daha kurumsal davranmaya çalışıyorda olabilirler siz sıradan bir blog sitesi açtığınızda bile ortada yüzlerce blog sitesi varken farklı birşeyler yapacağınıza inanarak başlamıyormusunuz.
bir tema bulup onu editleyerek nasıl olmuş diye konu açan zihniyetlerin,html css tasarım hazırlayarak ben webmasterım diye geçinenlerin,bir ikonla font indirip logo hazırladığını düşünenleriin,domain hosting alıp ücretsiz dağıtılan temaları kullanarak projem var diye geçinenlerin ki oluyorda birilerinin çıkıp arama motoru oluşturmaya çalışması bazılarının neden gücüne gidiyor anlam veremedim.