tamam geliştirilecek olabilir ama şuan ki durumu gerçekten vasat bu mesajımda da belirttiğim gibi : http://wmaraci.com/forum/713889-mesaj58.html
Beta sürümde eksiklikler olabilir şuanki sürüm çok eski olan açılış algoritması ile çalışmaktaymış. O yüzden hepimiz yeni güncellemeyi beklemeliyiz. Zaten Geliyoo geliştiricileri de bu yorumları okuyup yapmaları gerekeni yapcaklardır. Hiçbişey beta sürümde mükemmel olamaz. Sonuçta deneme. Gelecek tam sürümde umarım hepiniz sorularınıza cevap bulursunuz. Bence konuyu uzatmayalım arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
Ek Olarak:
Ama husus şu kani
Bizde adult yok diye beyanat veriyorsa bir kurum site yada her hangi bir kuruluş ve facebook kelimesinden bile adult sitelere yonlendiriyorsa kullanıcıyı bunun suçlusu yalan beyanı veren site sahibidir varez içerik adult almış başını gitmiş haksız mıyım ? Dolu
Benim çocuğum facebook kelimesinden bile adulta yonleniyorsa hakkımı ararım madem türk malı söz vermişse adult yok diyorsa adult olmayacak bunu niye ben tesbit ettim site sahibi tesbit etmedi önüne gecemeyecekse adult bizde kesinlikle yok demeyecek neye güvenerek dendi?
Tüketiciyi kandırmaktır bu ve suçu ağırdır.
Ben alexa dizayn yazılım göze hoş gelme gelmeme konularında değilim
Ben gerçek olan konudayim söz verilmiş vaat edilmiş yaptık oldu denmiş sonuç ortada daha gelişecekse ki gelişecek bu proje o Zaman yayına almadan gelistirip sunacaksın oldu bitti deyip kullanıcıyı madur etmeyeceksin.
Tekrar soruyorum bu adult icerikler ne zaman yok olacak?
Yada gerçekten yok olması imkansız mı ?
Bizde adult yok diye beyanat veriyorsa bir kurum site yada her hangi bir kuruluş ve facebook kelimesinden bile adult sitelere yonlendiriyorsa kullanıcıyı bunun suçlusu yalan beyanı veren site sahibidir varez içerik adult almış başını gitmiş haksız mıyım ? Dolu
Benim çocuğum facebook kelimesinden bile adulta yonleniyorsa hakkımı ararım madem türk malı söz vermişse adult yok diyorsa adult olmayacak bunu niye ben tesbit ettim site sahibi tesbit etmedi önüne gecemeyecekse adult bizde kesinlikle yok demeyecek neye güvenerek dendi?
Tüketiciyi kandırmaktır bu ve suçu ağırdır.
Ben alexa dizayn yazılım göze hoş gelme gelmeme konularında değilim
Ben gerçek olan konudayim söz verilmiş vaat edilmiş yaptık oldu denmiş sonuç ortada daha gelişecekse ki gelişecek bu proje o Zaman yayına almadan gelistirip sunacaksın oldu bitti deyip kullanıcıyı madur etmeyeceksin.
Tekrar soruyorum bu adult icerikler ne zaman yok olacak?
Yada gerçekten yok olması imkansız mı ?
Şuanki sürüm beta olduğu için yeni çalışmalar tam sürümde aktif olcak. Ozaman sorularınıza Cevap bulabilirsiniz.