LikeSend adlı üyeden alıntı

Heh böyle ya bolca bolca Türklük , milli , ilerlemesinin önünde ki engel , türk projesi , ülkeyi sevmek , duble dsl arada hadis falan da şık olurmuş aslında ama iyi çalışma tebrikler .

buluyooooo.com domainini alalım : şuradan da bi script : http://www.php-development.ru/php-scripts/search-engine.php , opera ikonunu editler bi ay yıldızlı bişeye dönüştürürüz malum ne kadar milli o kadar destek ;) sonra çıkıp Türk Mühendisliği dememize de gerek yok altına ufakta bir not düşerim :

Teşekkürler Ilya S. Lyubinskiy

Buyrun hepimiz birer arama motoru açalım . Sublar boş kalmasın ona da bilimum tutan proje clone scriptlerini kurar kurar çoğalarız . Biri çıkıp da bi gün ulan bu nasıl motor kendini bulamıyo derse zaten milli olay bizi de savunacak birileri elbet çıkar ... Önümüzü kesiyolar deriz , dış mihrakların oyunu komplo bunlar gelişmemizi büyüyen Türkiyeyi istemiyorlar deriz.

Milli facebook için bkz: phpfox , social engine
Milli twitter için bkz: sharetronix
Milli youtube için bkz: youclone , clonetube vs.

İçerik üretmeye bile gerek yok bağlayın rssleri bunların orjinleri zaten üretiyor eş zamanlı sunucu imkanlarımız doğrultusunda çekebildiğimizi çekeriz .

Yani bahsetmek istediğim ne türk mühendisliği ne trilyon sermayesi adam hazır scripti kurmuş + bir kaç hazır scriptleri de sub domainlere döşemiş siz de türk mühendisliği diye rusun endonezyalının yaptıklarını savununun durun böyle .

Hadi bakalım şimdi memlekete hangimizin daha fazla hayrı var ? Böyle safsatalarla insanların ülke bilimine olan güvenini kıranların, türkün işi işte lafının ortaya çıkmasına sebep olanların mı yoksa benim gibi sorgulayan eleştiren bu tarz olaylara elinden geldiğince engel olanların mı ? Hangimiz daha vatansevermişiz @mcr4pisback ?

Dipnot :

Bu da gerçek Türk Mühendisliği ile yapılan arama motoru :
superarama.com
http://23.226.68.106:8090/index.html

Yazar olsana sen. Tek bildiğin yazmak galiba. Olsun senin yaptığını yapamayanlarda var. Mark Facebook'u çalarak geliştirdi amabu çalmamız anlamına gelmez. Özgün olsa daha iyi olur. Ama bu ülkede internet sektörü diyince kaçan çok iyi işadamlarımız sayesinde sektördekiler ancak kendi çabalarıyla bişeyler yapabiliyorlar. Arama motorundan ziyade , sadece bi sosyal ağ kurmak için milyon dolarlar harcanıyor. Heleki ülkemiz gibi teknolojinin altın fiyatına değer biçildiği bi yerde bunu yapmak zor. Ben projeyi destekliyorum o senin yolladığın projeyede desteğim var. Sana sorgulama diyen yok. Aşağılamakla sorgulamak bir değil. Sizin yaptığınız yorumlamak yada sorgulamakta değil zaten. Ama bu yorumu da gerçekten boşuna yapıyorum.Benim anlattığım şey senin anladığınla sınırlıdır. Türklerin yapamıcağı şey yok , ama olay şu ki biz yapamamaktan ziyade yapmıyoruz. Yapamamak ve yapmamak bir değil iştebunu çözmeliyiz önce.

Ben burda kimseyi savunmuyorum. Sadece , Türk Projelerine destek veriyorum.