mcr4pisback adlı üyeden alıntı

Yazar olsana sen. Tek bildiğin yazmak galiba. Olsun senin yaptığını yapamayanlarda var. Mark Facebook'u çalarak geliştirdi amabu çalmamız anlamına gelmez. Özgün olsa daha iyi olur. Ama bu ülkede internet sektörü diyince kaçan çok iyi işadamlarımız sayesinde sektördekiler ancak kendi çabalarıyla bişeyler yapabiliyorlar. Arama motorundan ziyade , sadece bi sosyal ağ kurmak için milyon dolarlar harcanıyor. Heleki ülkemiz gibi teknolojinin altın fiyatına değer biçildiği bi yerde bunu yapmak zor. Ben projeyi destekliyorum o senin yolladığın projeyede desteğim var. Sana sorgulama diyen yok. Aşağılamakla sorgulamak bir değil. Sizin yaptığınız yorumlamak yada sorgulamakta değil zaten. Ama bu yorumu da gerçekten boşuna yapıyorum.Benim anlattığım şey senin anladığınla sınırlıdır. Türklerin yapamıcağı şey yok , ama olay şu ki biz yapamamaktan ziyade yapmıyoruz. Yapamamak ve yapmamak bir değil iştebunu çözmeliyiz önce.

Ben burda kimseyi savunmuyorum. Sadece , Türk Projelerine destek veriyorum.

Anlamadığın bi nokta var ve sürekli anlamadığın için aynı şeyi savunuyorsun. Ortada Türk Projesi yok bilmem anlatabildim mi ? Vatandaşın biri bir scripti alıp kuruyor ve avrupanın en iyi arama motoru olduğunu iddaa ediyor 150 Türk mühendisin 741 bin euro sermaye kullanarak yaptığı bi proje diyor . Ortada mühendis falan yok , kullanılan hazır bir script ve bu viraline milli proje falan gibi konular ekleyerek menfaat sağlamaya çalışıyor ve senin gibi sorgulamasız inananları gerizekalı yerine koyuyor . Daha açık ne nasıl anlatılır . Şimdi anlayabildin mi ne demek istediğimi neden yazdığımı .