LikeSend adlı üyeden alıntı

Beklendiği şekilde bolca vatana millete hizmet , bolca din iman kuran başbakan , bolca aile çocuk sömürü sömürü sömürü , mağdur ezilen edebiyatı , şirketler falanlar filanlar kibir kibir hep aynı şeyler işte .

Başbakana hakaretle aileyle çocukla ne alakası var kimse burada senin ailene çocuğuna yada benzer bi yakınına tek kelime etmedi ki ? Telefon numarası adres neden veriyorsun kimse gel kavga edelim demedi ki .

2 gündür yazılıyor ve çıkıp tek kelime etmiyorsun. Bu gün gelip bu gerçek bir arama motoru değil diyorsun. Scriptler bizim değil diyorsun .

Kendini adam sananlar diyorsun ya konu açıldığı andan beri burada yazıyorsun neden çıkıp bu bir arama motoru değildir , bu bir türk mühendisliği değildir yabancı scriptleri aldık kurduk milli falan da değildir diyemiyorsun ? Farkına varılınca başkaları yazdıktan sonra gelip söylüyorsun bunları ? Bak adamlar seni savunanlar milli diye savunuyordu neden insanları salak yerine koyup kandırıyorsun ? Burada bunun dışında birşey soruglanmadı ki sorguladıklarımız da haklı çıktık ne türk mühendisliği var ne arama motoru var ortada .

Senin maaş verdiğin adamlardan kime ne para seni haklı kılar mı ? Ya da 25 ülkede kağıt üzerinde şirketinin olması senin her söylediğini doğru yapar mı ?

Kimseye edebiyat yaptığım yok ailen olmadığı için senin aile edebiyatından anladığın sadece sömürü, konulara gelince bu konulara gereken cevabı en az 20 kez verdim en az 20 kez oda sen daha foruma bu gun girmişsin orda kendince klavyede atıp tutuyoporsun. Sen dediğimi yapabilecek cesarete sahip olsan ara sorardın önce araştırırdın bu adam ne yapmış forumda neler yapmış ben yazıyorum ama bu adam bunları daha önce yazmış mı cevap vermiş mi diye bakardın iki dakika bir iki konu bulup burda kendince eleştri yaptığını sanıyorsun. Sana bu hakkı kim verdi? Sen iki gündür diyorsun değüil mi ben bu foruma gireli oldukça uzun bir zaman oldu o gunden bu gune kadar da bir çok konuya cevap vardim hangisini okudunda burda konuşuyorsun?