Buhara adlı üyeden alıntı

Abi Sen onu bunu bırakta, yılbaşından sonra baştan sona yenilencek diyodun site? Hala aynı. Siteye giriyoruz index türkçe başka sayfalara giriyoruz ingilizce.

Ocak ayının sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ancak burdaki gereksiz kişilerin kendilrince konuştuğu gereksiz yazılar insanın zaman zaman huzurunu kaçırabiliyor. Yılbaşından sonra dedim bu arada ama kesin şu tarih demedim yani ocak sonuna yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor bitmek üzere.

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

:) yani bu bütün olan biteni superarama.com un sahibi sandığın benim reklam için mi yaptığımı düşünüyosun .

Benim bir iddaam yok o site bana ait falan da değil arama motoru işiyle alakalı zerre bir projem de yok ilgili benzer bir şey ile bile uğraşmıyorum. Yazdıklarınla tanıtımlarında yazanlar arasında ki farktan dolayı zerre adam olmadığın ortada zaten.

Kimin adam olup olmadığını kimin adam olduğunu herkes anlayabilecek yaşta eğer düşüncelerini beyan ediyorsan önce sorarsın öğrenirsin o zaman değerlendirir cevap verirsin yada fikirlerini yazarsın. Sen direk eleştiriyorsunç Kimden neyi öğrendinde eleştiriyorsun? neyi ne kadar biliyorsun da eleştiriyorsun? gerçek mühendislik eseri diye bahsedip bir arama motoru linki atmak da bir reklamdır. İster senin olsun ister arkadaşının. İstersen tanımadığın birinin. Sonuç değişmez burda link veriyorsun ve insanların bkmasını sağlıyorsun buda bir reklam modelidir.