Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Kimseye edebiyat yaptığım yok ailen olmadığı için senin aile edebiyatından anladığın sadece sömürü, konulara gelince bu konulara gereken cevabı en az 20 kez verdim en az 20 kez oda sen daha foruma bu gun girmişsin orda kendince klavyede atıp tutuyoporsun. Sen dediğimi yapabilecek cesarete sahip olsan ara sorardın önce araştırırdın bu adam ne yapmış forumda neler yapmış ben yazıyorum ama bu adam bunları daha önce yazmış mı cevap vermiş mi diye bakardın iki dakika bir iki konu bulup burda kendince eleştri yaptığını sanıyorsun. Sana bu hakkı kim verdi? Sen iki gündür diyorsun değüil mi ben bu foruma gireli oldukça uzun bir zaman oldu o gunden bu gune kadar da bir çok konuya cevap vardim hangisini okudunda burda konuşuyorsun?

Hala boş boş konuşuyosun hayal dünyanda birşeyler üretip üretip yazıyorsun ailem olmadığını nereden biliyorsun ? Sırf boş konuştuğun belli olsun diye çocuğumla aile fotoğrafı mı çekip koyayım buraya ? Bu forumda ne zamandır üye olduğumu ne zamandır yazdığımı profile baksan görürsün 2012 yılından beri forumdayım . Ne reklamlık bi iş yapıyorum ne buna ihtiyacım var . İnsanların manevi değerlerini kullanarak iş yapmaya çalışıyorsun , yalan söylüyorsun bende karşı çıkıyorum