Herkes gereken cevabı almıştır teşekkür ediyorum. Yaptığın iş ne olursa olsun burda kimliğini telefonunu ve açık adresini açıklayamayacak kadar önemli olamaz. Benim yaptığım iş Türkiye'ye arama motoru yapmak bunun yanı sıra Fransa'da icra ettiğim görev ki bu seni bi hayli aşar çok ciddi bir konum. Ben ki bu kadar açık olabiliyorum da sen neden olamıyorsun? Lütfen bana bilgilerini yazar mısın eğer iddalarında hala aynı şeyleri savunuyorsan lütfen yaz ve karşı karşıya gelelim. Lütfen diyorum. Çok rica ediyorum benim verdiğim şekilde bilgilerini veriri misin.
Savunduğum şeyleri zaten kendin doğruladın konunun başından beri söylediklerimin aksine birşey söylemedin ki . Bunun bir arama motoru olmadığını söyledin geçmişte yaşananların kötü olduğunu söyledin ilyanın çalışmalarını kullandığını görüştüğünü üstünde çalıştığını söyledin .Ben de konu boyunca Türkler yapıyor diye böyle yapıyorsunuz önünü kesemezsiniz diyen arkadaşlara Türklere ait bir yapı olmadığını boş yere savunduklarını söyledim sen de doğruladın.
Beni utandıracak en güzel cevabı da kendine ait browser ve gerçek algoritma ile arama motoru olarak piyasaya çıktığında verirsin ancak. O zaman herkes görür kaç türk mühendis ne şekilde çalışmışlar ne çıkarmışlar . Benim gibiler de neyi karalamışlar kötülemişler .