Savunduğum şeyleri zaten kendin doğruladın konunun başından beri söylediklerimin aksine birşey söylemedin ki . Bunun bir arama motoru olmadığını söyledin geçmişte yaşananların kötü olduğunu söyledin ilyanın çalışmalarını kullandığını görüştüğünü üstünde çalıştığını söyledin .Ben de konu boyunca Türkler yapıyor diye böyle yapıyorsunuz önünü kesemezsiniz diyen arkadaşlara Türklere ait bir yapı olmadığını boş yere savunduklarını söyledim sen de doğruladın.
Beni utandıracak en güzel cevabı da kendine ait browser ve gerçek algoritma ile arama motoru olarak piyasaya çıktığında verirsin ancak. O zaman herkes görür kaç türk mühendis ne şekilde çalışmışlar ne çıkarmışlar . Benim gibiler de neyi karalamışlar kötülemişler .
Beni utandıracak en güzel cevabı da kendine ait browser ve gerçek algoritma ile arama motoru olarak piyasaya çıktığında verirsin ancak. O zaman herkes görür kaç türk mühendis ne şekilde çalışmışlar ne çıkarmışlar . Benim gibiler de neyi karalamışlar kötülemişler .
Ben bunları zaten açıklamıştım, bunlar yeni şeyler değildi ki; bunları çok uzun zaman önce forumda bir çok arkadaşımızla konuştu ki sen dedin 2012 den bu yana bu forumdayım diye 300 tane konu içerisinde bunları okumadan neden onca zahmete girip burda yazdın ki? Benim anlamadım bu. Bilindik şeyleri sanki yeni bir şeymiş gibi sunmak niye. Araştırma yapıyorsan doğru şekilde yapıp bunu insanların bilgisine sunucaksın. Ben gereken cevabı gerektiği zaman gerektiği şekilde herkese verebilecek yaştayım. Yaşım 38 bu yaşıma gelene dek Allah'da biliyor beni tanıyan insanlarda kimse ama kimseye yalan söylemedim. Benim söylediklerimi çarpıtarak başıma dert açan insanları bile ben korudum. 150 mühendis olmadığını da bu forumda yine geliyoo ile ilgili konularda defalarca yazdım. 2010 yılında çıkan haberin bir arkadaşımın TGRT'ye göndermesi ile ortaya çıktığını tamamen iyi niyetli bir yaklaşımın yanlış anlaşıldığını da hem arkadaşım aracılığı ile hem bu forumda hem kendi forumumda yazdım tam 4 yıl olmuş 2014 yılındayız. Yani şu anda geliyoo 4 yaşına girecek bu yıl. Ben bu projenin 5. yılında tamamen yayına açık ve mükemmel olacağını yazdım. Hemde bir çok yerde yine araştırırsanız yine bulursunuz. Son olarak tanımadığınız kişiler hakkında yalancı veya sahtekarmış gibi sanki insanları aldatıyormuş gibi bir tutum içine girmezsiniz. Beni tanımak isteyenler şu anda bana skype'da yazan mail de yazan ve telefonda beni 24 saat arayabilen kişiler. Ben günde 22 saat ayakta olan bir insanım. Bana ulaşmak dünyanın en kolay işi. Belki ailenizden birine ulaşamazsınız ama bana kesinlikle ulaşabilirsiniz. Çünkü herşeyim ortada ve açık bir insanım yalansız ve tertemiz. Kimseyi kandırmak gibi bir niyetim hiç olmadı olmazda. Ne kadar ciddi bir iş yapıldığının farkında bile değilsiniz. Ne seni nede burdaki diğer yazanları tatmin etmek için yapmadım ben bu işi. Size cevap yetiştirip kendimi aklamaya çalışmak içinde yapmadım çünkü kendimi aklamam için yapmam gereken bir şey yok saten açık ve net bir insanım. Bunu bana telefon açıp sorsaydın da söylerdim sana. Mail atsan da öğrenebilirdin skype a bağlansan da eklerdim seni. Neden bunları yapmadın? Lütfen arkadaşlar. Burdan bu yazıya bilip bilmeden yorum yazan herkese sesleniyorum bu gun bana yapılan bu çirkin bu tutarsı davranış sizlere de yapılabilir. Sizlerde bir gün bu durumda kalabilirsiniz. Biz Geliyoo ailesi olarak bir yola çıktık zorlu bir yok zaten bunu daha da zorlaştırmanın kimseye bir fayda getirmeyeceğini hepimizin bilmesi lazım. Yanlış yönlendiriliyor yanlış şeyleri ele alıyorsunuz. Amacımız kesinlikle ama kesinlikle insanları kandırmak değil. insanlara doğru bilgiyi vermek için çalışıyoruz. Bunca isim hakkı, bunca çalışma bu güne dek yapılmamış düşünün ya biraz 80 milyon Türk nüfusu var bu güne dek biri çıkıpda Arama Motoru ve Browser aynı zamanda Teknoloji Kabini gibi bir çalışma yapmamış yapmaya çalışmış ama ya devrilmiş yada batmış gereken desteği göremediği için sonuçta biz çıktık geldik millet bizimle eğlensin bzim hakkımızda abuk subuk konuşsun diye mi? Biraz ağır başlı olalım, yaptığımız şeyin yanlış olduğunu görelim. Çocukça Ahlaksızca insanları eleştirmeyelim. Herkesin ailesi var derken kastettiğim şey yollar sonra burda yazılanlar burda okunacak olanlar sizlerin karakterini kişiliğini yansıtacak. Geleceğinizi ve olabilecek doğabilecek sorunları düşünün. İnsanları karalamak, onlara çamur atmak yada onlar hakkında bir şey öğrenerek tanımadan onları yargılamak KİMİN NE HADDİNE? Lütfen çok rica ediyorum sabırlı olun. Sonuna kadar bekleyin o zaman değerlendirmelerinizi yapabileceksiniz. Elimizdeki imkanlar ile yapabildiklerimizi değil yatırım ve testeklerle yapcaklarımızı konuşmuş oluruz. Hiç bir emek kmtü değildir. Bir Wordpress bile kuruyorsan o bile bir iştir onu kuramayacak olan milyonlarca insan var. Hiç bir başarı kolay kazanılmıyor ama çok kolay karalanabiliyor bunu bu gun burda bir kez daha görmüş oldunuz. Kimse bunu hak edecek bir şey yapmadı. Lütfen sizlerden rica ediyorum. Bu konuda artık konuşmayalım.
Herkese hayırlı sabalar.
İyi forumlar