İşte bu yüzden var hepimizin dilinde "bizden birşey olmaz" ibaresi.
Çok fazla uzatmak istemiyorum ve bu konunun bu kadar uzatılması taraftarı da değilim fakat her ne olursa olsun ortada koskoca bir emek varken, neden karalama & dalga geçme kampanyası yapılıyor bunu hiç anlamadım, anlayamıyorum da. Yapılan her yorumu tek tek okudum. Eleştiren eleştirmemiş yerden yere vurmuş resmen. Peki ya neden? Aramak istediğinizi bulamadığınız için mi? Karşınıza istediğiniz şeyi çıkarmadı diye mi? Farklı şeyler getiriyor diye mi? Olabilir, neden olmasın. Bunları yapmak eminim ki kolay değildir ve görünen o ki kolay olmuyor da. Biz millet olarak çok severi "Armut piş, ağzıma düş" olayını. Eleştiriyi severim, yapanı da severim ancak burada yazılanlar eleştirinin dışına çıkmış açıkçası. Beraber olmak yerine neden birbirimizin sırtını kamçılıyoruz hiç anlayamadım. Eleştiren eleştirsin, eksik birşey varsa da her yoldan arkadaşın iletişim detayları var zaten gereken neyse neyi eksik görüp neyin fazla olduğunu düşünüyorsanız kendisine iletin ama sadece bu konuda değil ne olursa olsun kimse kimseyi aşağılayıcı & dalga geçici şekilde eleştirmesin ki bu eleştirmek değildir de zaten. Kendisi gerçekten çok ilgili birisi, bu konu hakkında ne gibi sıkıntılarınız varsa kendisi ile bire bir görüşmenizi tavsiye ediyorum. Eminim burada sorulan her sorunun tek tek cevabı vardır ki verilmişte zaten.
Not : Kimseye bir lafım olmamıştır, genelleme yaparak kendi düşüncelerimi yazdım, bilginize. :p