Açıkçası tüm mesajları okuyamadım. Biraz @Buray Savas ANIL'ın mesajlarını birazda @LikeSend'in mesajlarını okudum.

Benim anladığım kadarıyla olay biraz ironik :).
@Buray Savas ANIL dediklerinden benim anladığım: Bugüne kadar hazır scriptleri denemiş ve bu konu hakkında tecrübe edinmiş. Sonradan anlamış ki hazır script ile bu işler olmayacak kendi altyapımı kurayım demiş ve kurmuş. Buraya kadar olan bölüm normal değil mi? Yani bu adamda anasının karnından çıkınca ben arama motoru yapcam diyipte sıfırdan yazmış olamayacağına göre bir yerde tecrübe edinmesi gerek ve bence çok doğru birşey de yapmış scriptleri kullanarak. Yani sonuç olarak adam kendi anltyapısını kurduğunu algoritmasını bitirdiğini ancak bunu 2014'ün -en fazla- ilk çeyreğinde hayata geçireceğini söylüyor. Ki bende sabırsızlıkla bekliyorum çalışmalarını.

@LikeSend dediklerine göre ise @Buray Savas ANIL hazır script kullanmış ve milli sömürü yapmış. Ortada hiçbir milli çalışma yok diyor.

İyide @Buray Savas ANIL zaten milli olan çalışmasını tamamen kendine ait olan algoritmayı 2014'te çıkaracak.

Daha çalışmalar hayata geçmeden bu kadar sert eleştirilere gerek var mıydı?