lostyazilim
tr.link

Üniversitede hangisini seçmeliyim?

28 Mesajlar 2.978 Okunma
acebozum
tr.link

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Zuperman adlı üyeden alıntı

emin ol lisede benim gibi veri tabanı okusaydın bu seferde web tasarımcılara özencektin şuna bak ben şuan bu bölümü okusaydım simdi bile 3-5 harçlığımı çıkartcak parayı elde ederdim derdin csharp biliyorum mesela istesem suan asp.net öğrenmem maximum 1 ayımı alır.

Üniversite bölümü diyer arkadaşların dediği gibi önemsiz çoğu programcı bakarsan elektirik-elektronik mühendisliği , makine bölümü mezunları sen kitaplardan birşeyler öğrenemiyorsan o bölümleri tercih et

Peki teşekkür ederim. Üniversitede hepsi yokmu ya, web tasarım c# felan hepsinin oldugu bir bölüm :D

wmaraci
reklam

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

Buhara adlı üyeden alıntı

Peki teşekkür ederim. Üniversitede hepsi yokmu ya, web tasarım c# felan hepsinin oldugu bir bölüm :D

Son birşey sanırım anadolu değil düz bölüm okuyorsun allah kolaylık versin :) okuldan birşey bekleme derim merakın varsa masaüstü programcılığına c++ ile başla :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

ChipDukkani ChipDukkani Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret Projesi İşletiyorum
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Kime desem, web tasarımı evde veya bir kurstada öğrenebilirsin diyorlar. Ve veritabanınında zor olduğunu biliyorum ama önemli değil web tasarımdan daha zevklidir kesin :mad: Hiç sevmiyorum web tasarımı ya, hele okadar tasarım yapıyorum dreamweaverda sorun olmuyo tarayıcıda açıyorum kaymış görüyorum varya deliriyorum :D

web tasarımı kurstata öğrenirsin evet haklısın ayda evde kendini geliştirirsin fakat üniversitede yada okulda öğrendiğin kadar bilgili olmazsın. web tasarımcı olursan bir firmaya yapacağın bir programlanmış web sitesi 5 ile 10 bin arasında adam akıllı satarsın.

Programcı olursan ya iş bulamazsın yada iyi bir firma direk seni üniversiteden alır ve web tasarımcılara göre oldukça fazla kazanırsın fakat günde 6 saat kendini prgramlama için ayırmazsan 30 35 yaşına kadar asla adam akıllı bir firmada çalışamazsın. her saniye iş yapmak istiyorsan web tasarımcı olabilir ki onun yanında php yada aspx bilmen gerekiyor artık kimse programlanmamış site siparişi vermiyor.

• Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Son birşey sanırım anadolu değil düz bölüm okuyorsun allah kolaylık versin :) okuldan birşey bekleme derim merakın varsa masaüstü programcılığına c++ ile başla :)

meslek malesef :) teknikte ne güzel hepsini görüyolarmış

ChipDukkani adlı üyeden alıntı

web tasarımı kurstata öğrenirsin evet haklısın ayda evde kendini geliştirirsin fakat üniversitede yada okulda öğrendiğin kadar bilgili olmazsın. web tasarımcı olursan bir firmaya yapacağın bir programlanmış web sitesi 5 ile 10 bin arasında adam akıllı satarsın.

Programcı olursan ya iş bulamazsın yada iyi bir firma direk seni üniversiteden alır ve web tasarımcılara göre oldukça fazla kazanırsın fakat günde 6 saat kendini prgramlama için ayırmazsan 30 35 yaşına kadar asla adam akıllı bir firmada çalışamazsın. her saniye iş yapmak istiyorsan web tasarımcı olabilir ki onun yanında php yada aspx bilmen gerekiyor artık kimse programlanmamış site siparişi vermiyor.

Yani web tasarım diyosun?

wmaraci
wmaraci

ChipDukkani ChipDukkani Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret Projesi İşletiyorum
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

meslek malesef :) teknikte ne güzel hepsini görüyolarmış

Yani web tasarım diyosun?

eğer hemen bir iş bulmak istiyorsan ve çok yükseklerde milyoner gibi olma hedefin yoksa kesinlikle web tasarımcı olmalısın. bir firma web sitesi yaptırmak için 10bin tl verip her desteğe ücret ödemektense istediği kadar web sitesi açtırabilecek bir elemanı bünyesinde tutmak daha çok ister ve patronun işine gelir maddi olarak.

• Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

ChipDukkani adlı üyeden alıntı

eğer hemen bir iş bulmak istiyorsan ve çok yükseklerde milyoner gibi olma hedefin yoksa kesinlikle web tasarımcı olmalısın. bir firma web sitesi yaptırmak için 10bin tl verip her desteğe ücret ödemektense istediği kadar web sitesi açtırabilecek bir elemanı bünyesinde tutmak daha çok ister ve patronun işine gelir maddi olarak.

Peki çok teşekkür ederim

Referee Referee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
Arkadaşım, oku Bilgisayar Mühendisliğini hem web hem masaüstü gör üstüne birde elektronik gör :D

guldurgec guldurgec Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 5 / 15
  • Ticaret 4, (%100)
Kardeşim ben biyoloji okuyorum o yüzden alakası yok. Kitaplar konusu ise herşeyi adım adım ayrıntılı olarak anlatıyorlar o yüzden çok rahat öğrenirsin... Şimdiden kendini delphi, python, c+, c++ ve c# konusunda geliştirmeye başla emin ol hiçbir sıkıntı olmayacak...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al