Facebook kelimesini aratip sorgu yapılınca facebook sitesini değilde saçma sapan adult siteleri cikaran Bir siten var ise böyle bir sitenin Sahibiysen once Bu hatanı kabullenip erkek gibi özür dileyeceksin ki saygı duyulasin

Ben özür bekliyorum forum adına.

Her yere internete makaleler verip bizde adult içerik yok filtreleniyor diye apaçık yazıyorsan o Doğru olmalı facebook la adult cinsellik veya p.rno nun Ne alakası var ?

Çoluk çocuk masumca girip senin arama motorundan cinsel içeriklere istemeden yöneliyorsa bu büyük suçtur. Bunun günahını neden çeksin size inananlar?

Kimse kimseyi enayi yerine koyamaz.ben kesinlikle bu geliyoo sitesinin samimi olduğuna inanmıyorum ve asla desteklemem gidip yabancı sitelerde bağış kampanyasına kadar isi Götürmüşlerse bağış değeri 10.000.000 euro belirlenmiş ise bu ışte samimiyet nerede?

Ekstradan marka tescili fransa olan ama bu tescil tüm dünyada 180 kusur ülkede geçerli diyorsa site Sahibi ben gülerim bu işe.

Ben tum Zamana kadar ispat ederek yorum yaptim .cevap yazana Yine ispatli olarak cevap verebilirim.

Bu konu bence uzamasın beta sürüm ise bu sürüm ana Sayfaninizi guncelleyin bu beta Sürümdür yazın test ediliyor yazın hatalı sonuç çıkabilir diye ekleyin

2012 yılında bile verdiğiniz demeçlerde olmamış bir çalışmayı olmuş gibi lanse etmek ayıp değil mı ? 2012 temmuz ayında fatih bey yazmış bir foruma türkcelestirme çalışması devam ediyor yazmış 1.5 sene olmuş aynı hiç bir ilerleme yok söz veriliyorsa sözünüzü tutun.

Turkiyenin milli arama motoru diye yola ciktiysaniz layıkıyla yapın bu işi .