Ferhat Batbay adlı üyeden alıntı

18 yaşında biri olarak bunları söylemen ilginç 30 lu yaşlarda olursun tecrüben olur bu işte tutunamamışsındır anlarımda burda öğrenmeye çalışan kardeşimizin hevesini niye kırma gereği duyuyorsun. Sen yapamadın veya birşey yapıp satamadın diye oda yapamıcak diye birşey yok. Adam akıllı öğrenir yaparsa diplomasını alırsa iş bulamaz diye bir durum söz konusu değil.



Şu sözüde hiç beğenmedim diyebilirim. Evet piyasada web yazılımcıyım veya web tasarımcıyım diyen çok insan var ama kaçı adam akıllı iş yapıyor veya kaçı bu işten anlıyor? Adam akıllı iş yapanları görüyoz nerelerde iyide olsa kötüde olsa paralarını nasıl kazandıklarını. En basit örneği ise belki web yazılımla alakalı değil ama Traffic Racer ve Manuganu oyunlarının yapımcılarıdır.


=) Arkadaş anlayacaktır ileride. Eğerki gerçekten büyük projelerde çalışıcam kimsenin yapamadıklarını yapıcam. Diyorsa gitsin anadil gibi ingilizce öğrensin üniversitete b.mühendisliği yazılım mühendisliği bitirmesin matematik mühendisliği bitirsin o dedikleriniz o zaman yerine gelir. Ancak gidip de *** gibi forumlara bakarsa işin içler acısı kısmını görebilir.