lostyazilim
tr.link

49 Da bırakan hoca ?

17 Mesajlar 4.567 Okunma
lstbozum
tr.link

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar 15 tatil yaklaşıyor şimdi notlar girildi benim iklilap yazılılarım 43 52 sözlülerime 50 50 vermiş ve 48 den 49 oluyor diğer arkadaşlarıma sordum çoğunda 2 yazılıda da geçer not yok mesela birinde 32 40 var adam onlara 70 70 sözlü vermiş geçirmiş ders içinde soru sorduğunda kalkıyorum doğru cevaplıyorum konuşmuyorum ama bırakmış şimdi benim bu hocaya ne demem lazım ? yarın konuşagım hiç düşünmeden ağzımdan çıkanı mı söylesem direk yoksa ne demeliyim ?

wmaraci
reklam

jarmen jarmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 24 / 72
  • Ticaret 1, (%100)
49.99 olsa bile kalıyorsun Sistem çok dandik :(
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

mexev9 mexev9 PDR Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Rehber Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1133
  • Beğeniler 447 / 171
  • Ticaret 20, (%100)
dönem başında ve ortasında Kral öğrencilerdir,dönem sonlarında da öğretmenler ;) bu düzen böyle gider.
AndroidMarket ebagcuvan birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

ahmetcivelek ahmetcivelek osuranbaykuş Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Gemi Operatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 58 / 64
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle diyeceğim; hocaya dil uzatılmaz. Bende zamanında senin gibi ya bu hocaya ne denir? Ne yapılır? diye hep söylenir dururdum. Bilmiyorum hoca yapı olarak nasıl biri ama genelde bu tarz hocalar klasını ikinci dönemde konuşturur. Bu zamana kadar bahsetmiş olduğun şeylere hep rastladım ama hocalarımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ikinci dönemlerde hiç mi hiç üzülmedim. Şahsi tavsiyem; arkadaşlarının kaç alıp kaç verildiğine asla kafa yorma. Sen kendinden sorumlusun ve bunun bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Hocanın bu notları vermesinde elbet bir sebep vardır, sebepsiz yere hiçbir hocanın bu şekilde not vermeye hakkı yok. Yarın konuşacaksan eğer sana tek tavsiyem; hocana soracağın tek şey "bende ne eksik ya da neyi eksik yaptım/yapıyorum?" diye sormandır. Arkadaşlarının almış olduğu notlarla sakın kendi notlarını mukayese etme, bu hocaların gözüne çok batar. İnşallah düzeltirsin, daha yolun çok uzun çoooook. :p
soulmy AndroidMarket

kişi bu mesajı beğendi.

"Paylaşmak, erdemdir."
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

ahmetcivelek adlı üyeden alıntı

Öncelikle diyeceğim; hocaya dil uzatılmaz. Bende zamanında senin gibi ya bu hocaya ne denir? Ne yapılır? diye hep söylenir dururdum. Bilmiyorum hoca yapı olarak nasıl biri ama genelde bu tarz hocalar klasını ikinci dönemde konuşturur. Bu zamana kadar bahsetmiş olduğun şeylere hep rastladım ama hocalarımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ikinci dönemlerde hiç mi hiç üzülmedim. Şahsi tavsiyem; arkadaşlarının kaç alıp kaç verildiğine asla kafa yorma. Sen kendinden sorumlusun ve bunun bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Hocanın bu notları vermesinde elbet bir sebep vardır, sebepsiz yere hiçbir hocanın bu şekilde not vermeye hakkı yok. Yarın konuşacaksan eğer sana tek tavsiyem; hocana soracağın tek şey "bende ne eksik ya da neyi eksik yaptım/yapıyorum?" diye sormandır. Arkadaşlarının almış olduğu notlarla sakın kendi notlarını mukayese etme, bu hocaların gözüne çok batar. İnşallah düzeltirsin, daha yolun çok uzun çoooook. :p

teşekkürler bilgi için bunu söyleyeceğim hocaya ama insana koyuyor 49 da kalmak ve o buyüzden belki de teşekkür alamayacağım :(

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Arkadaşlar 15 tatil yaklaşıyor şimdi notlar girildi benim iklilap yazılılarım 43 52 sözlülerime 50 50 vermiş ve 48 den 49 oluyor diğer arkadaşlarıma sordum çoğunda 2 yazılıda da geçer not yok mesela birinde 32 40 var adam onlara 70 70 sözlü vermiş geçirmiş ders içinde soru sorduğunda kalkıyorum doğru cevaplıyorum konuşmuyorum ama bırakmış şimdi benim bu hocaya ne demem lazım ? yarın konuşagım hiç düşünmeden ağzımdan çıkanı mı söylesem direk yoksa ne demeliyim ?

Sen Türkçe'yi yazılılarda da böyle kullanıyorsan 49 fazla bile. :D

.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

soulmy adlı üyeden alıntı

Sen Türkçe'yi yazılılarda da böyle kullanıyorsan 49 fazla bile. :D

Moralim bozuk teşekkür gitti zaten dersten kaldık hangi bir olaya yanayım :(

GencHaber GencHaber Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 14 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
yapacak bişey yok 2 yıl önce 30 ortalaması olan arkadaşları 90-90 vererek geciren hoca bana 45-45 vererek 44 te bırakmıştı 2. dönemde bıraktı aynı şekildr teşekkür alamadım gittim konuşmak için adam işim var çay içiyorum gormuyormusun dedi kısaca insan gibi konuşmayı dene olmazsa zorlama öğretmen kral bu sistemde :D

mcr4pisback mcr4pisback Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo&Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 23 / 61
  • Ticaret 7, (%100)
Milli Eğitim artık Eğitim Sistemimizi Lunapark Haline getirdiği için yazıcak bişey bulamadım bu konuda. Sana tavsiyem dilekçe yaz müdüriyete peşini bırakma bu durumun. Sonuçta hayatını etkiliyor.

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)

mcr4pisback adlı üyeden alıntı

Milli Eğitim artık Eğitim Sistemimizi Lunapark Haline getirdiği için yazıcak bişey bulamadım bu konuda. Sana tavsiyem dilekçe yaz müdüriyete peşini bırakma bu durumun. Sonuçta hayatını etkiliyor.

Ne alaka? Öğretmen 48 olan notu 47 mi yapmış?

Böyle saçma şey olmaz, öğretmen istediği kişiye istediği sözlüyü verir. Arkadaşın hayatını etkiliyorsa biraz daha çalışıp ortalamasını 50 üstü yapsaymış. Mağduriyet diyorsunuz güldürüyorsunuz beni.

Hocalar o kadar derse giriyor bir adama mı art niyeti olacak?

Arkadaş burada söylemiyor ancak eğer hoca 49da bıraktıysa bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al