-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar 15 tatil yaklaşıyor şimdi notlar girildi benim iklilap yazılılarım 43 52 sözlülerime 50 50 vermiş ve 48 den 49 oluyor diğer arkadaşlarıma sordum çoğunda 2 yazılıda da geçer not yok mesela birinde 32 40 var adam onlara 70 70 sözlü vermiş geçirmiş ders içinde soru sorduğunda kalkıyorum doğru cevaplıyorum konuşmuyorum ama bırakmış şimdi benim bu hocaya ne demem lazım ? yarın konuşagım hiç düşünmeden ağzımdan çıkanı mı söylesem direk yoksa ne demeliyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
49.99 olsa bile kalıyorsun Sistem çok dandik :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
dönem başında ve ortasında Kral öğrencilerdir,dönem sonlarında da öğretmenler ;) bu düzen böyle gider.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gemi Operatörü
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle diyeceğim; hocaya dil uzatılmaz. Bende zamanında senin gibi ya bu hocaya ne denir? Ne yapılır? diye hep söylenir dururdum. Bilmiyorum hoca yapı olarak nasıl biri ama genelde bu tarz hocalar klasını ikinci dönemde konuşturur. Bu zamana kadar bahsetmiş olduğun şeylere hep rastladım ama hocalarımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ikinci dönemlerde hiç mi hiç üzülmedim. Şahsi tavsiyem; arkadaşlarının kaç alıp kaç verildiğine asla kafa yorma. Sen kendinden sorumlusun ve bunun bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Hocanın bu notları vermesinde elbet bir sebep vardır, sebepsiz yere hiçbir hocanın bu şekilde not vermeye hakkı yok. Yarın konuşacaksan eğer sana tek tavsiyem; hocana soracağın tek şey "bende ne eksik ya da neyi eksik yaptım/yapıyorum?" diye sormandır. Arkadaşlarının almış olduğu notlarla sakın kendi notlarını mukayese etme, bu hocaların gözüne çok batar. İnşallah düzeltirsin, daha yolun çok uzun çoooook. :p
2 kişi bu mesajı beğendi.
"Paylaşmak, erdemdir."
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlar 15 tatil yaklaşıyor şimdi notlar girildi benim iklilap yazılılarım 43 52 sözlülerime 50 50 vermiş ve 48 den 49 oluyor diğer arkadaşlarıma sordum çoğunda 2 yazılıda da geçer not yok mesela birinde 32 40 var adam onlara 70 70 sözlü vermiş geçirmiş ders içinde soru sorduğunda kalkıyorum doğru cevaplıyorum konuşmuyorum ama bırakmış şimdi benim bu hocaya ne demem lazım ? yarın konuşagım hiç düşünmeden ağzımdan çıkanı mı söylesem direk yoksa ne demeliyim ?
Sen Türkçe'yi yazılılarda da böyle kullanıyorsan 49 fazla bile. :D
.
GencHaber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yapacak bişey yok 2 yıl önce 30 ortalaması olan arkadaşları 90-90 vererek geciren hoca bana 45-45 vererek 44 te bırakmıştı 2. dönemde bıraktı aynı şekildr teşekkür alamadım gittim konuşmak için adam işim var çay içiyorum gormuyormusun dedi kısaca insan gibi konuşmayı dene olmazsa zorlama öğretmen kral bu sistemde :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Milli Eğitim artık Eğitim Sistemimizi Lunapark Haline getirdiği için yazıcak bişey bulamadım bu konuda. Sana tavsiyem dilekçe yaz müdüriyete peşini bırakma bu durumun. Sonuçta hayatını etkiliyor.