Öncelikle diyeceğim; hocaya dil uzatılmaz. Bende zamanında senin gibi ya bu hocaya ne denir? Ne yapılır? diye hep söylenir dururdum. Bilmiyorum hoca yapı olarak nasıl biri ama genelde bu tarz hocalar klasını ikinci dönemde konuşturur. Bu zamana kadar bahsetmiş olduğun şeylere hep rastladım ama hocalarımdan mı kaynaklandı bilmiyorum ikinci dönemlerde hiç mi hiç üzülmedim. Şahsi tavsiyem; arkadaşlarının kaç alıp kaç verildiğine asla kafa yorma. Sen kendinden sorumlusun ve bunun bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Hocanın bu notları vermesinde elbet bir sebep vardır, sebepsiz yere hiçbir hocanın bu şekilde not vermeye hakkı yok. Yarın konuşacaksan eğer sana tek tavsiyem; hocana soracağın tek şey "bende ne eksik ya da neyi eksik yaptım/yapıyorum?" diye sormandır. Arkadaşlarının almış olduğu notlarla sakın kendi notlarını mukayese etme, bu hocaların gözüne çok batar. İnşallah düzeltirsin, daha yolun çok uzun çoooook. :p
teşekkürler bilgi için bunu söyleyeceğim hocaya ama insana koyuyor 49 da kalmak ve o buyüzden belki de teşekkür alamayacağım :(