Merhaba Değerli Arkadaşlar!
Uzun yıllardır, makale yazım işleri ile uğraşmaktayım. Aynı zamanda, kendime ait olan birkaç tane web sitemin tüm içeriğini de, yine kendim hazırlamaktayım.
Web sitelerinizi hite doyuracak ve ödediğim ücretin karşılığını fazlasıyla aldım, diyebileceğiniz makaleler ile hizmetinizdeyiz. Bugüne kadar birçok arkadaşımıza, hem editör olarak, hem de makale yazarak hizmet vermiş bulunuyorum.
Uzun bir aranın sonunda, yeniden makale ve editörlük alanında hizmet sunmaya başladım.
Makaleleriniz, yazarın vicdanında özgün olmalıdır. Aksi halde, özgünlük test programlarının genel yapı itibariyle, boş olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Binlerce hite ulaşan arkadaşlarımız, zaten en iyi referanslardır.
İçerik SEO konusunda, üst düzey bilgiye sahip olduğumu söyleyebilirim. İçeriklerin SEO uyumlu olması demek, sadece yazının uzunluğu, anahtar kelime yoğunluğu ve alt başlıklar gibi kriterleri oluşturmak demek değildir.
İster kendi web sitenize makale yazdırın, ister aracı olun. Ancak şunu hiçbir zaman unutmayın ki;
"Faydasız 1 TL'lik makale, faydalı 5 TL'lik makaleden daha PAHALIDIR!"
Her ucuza yazılan makale, kötü demiyorum. Ancak tarafımdan yazılan makalelerin, web sitenize önemli getirisi olacağını düşünüyorum. Faydasız 10 makale yazdırmaktan ise, ciddi anlamda sitenize getirisi olacak 5 makale almak daha daha faydalı olacaktır.
Dediğim gibi; Fayda sağlamayacak 1 liralık hizmet, size fayda sağlayacak 5 liralık hizmetten daha pahalıdır.
O nedenle ucuz diye alacağınız birçok makale, aslında zannettiğinizden çok ama çok pahalıdır.
Zaten referans yorumlarım, her şeyi çok iyi bir şekilde anlatıyor. İçeriklerimin kalitesini bilen bilir. Bilmeyende bir sipariş vererek, hızlı bir şekilde öğrenebilir. :)
İçeriklerinizi bir ekip olarak değil, tek başıma kendim hazırlamaktayım.
Fiyatlandırma
100 kelimesi Siparişlerde 1.25
Hazır Makalelerde 1 TL ve katlarıdır.
Toplu alımlarda duruma göre, tatmin edici indirimler yapılabilir.
Ödeme Kanalları
Enpara
İninal
Ziraat
Tüm operatörler için, Mobil Ödeme
(Mobil ödemelerinizde, Makale başına, + 1 TL ücret alınmaktadır.
Forum içi ve Forum Dışı Çalışmalar İçin İletişim Bilgileri
Tüm işlemleriniz için, Skype & Mail : urcbilisim@gmail.com
Whatsapp ve Cep Telefonu : 0505 038 1234
HEMEN AL HAZIR MAKALELER
TAMAMI SATILMIŞTIR. YENİLERİ EKLENECEKTİR.
Müşterilerimizden Bazılarının Değerli Yorumları
Geri bildirimde bulunan arkadaşlarımızdan bazıları, bakın ne yorumlar yapmışlar?
emirhanmacit adlı üyeden alıntı
Arkadaşı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum !6 adet 300 kelimelik tanıtım yazısı istedim.
Maşallah destan yazmış arkadaş. Sektörde benim bile bilmediğim bilgileri araştırıp bulmuş. Forumdaki Anlatım,yazım bozukluğu vb olmadan eksiksiz ve seoya en uygun makale yazarı olduğunu sizde bir siparişinîzde görebilirsiniz.
Zamanında teslim ediyor yazdırdığım konuları. Ben sorun yaşamadım, tavsiye.