kullandığın tema bloggerin kendi yaptığı şablon olmayabilir veya başka sorunlarda olabilir o yüzden html kısmından bunu kendin kolayca yapabilirsin. yapmak için;
ilk önce şablona tıkla. Daha sonra html'yi düzenleye tıkla.Daha sonra kodların olduğu bölüme tıklayarak ctrl+f ye basarak body yazıp arat. çıkan sonuçların birinde
bu koddaki background kodunu eğer resim eklemek istiyorsan backround: url(resimlinki);olarak kendin değiştir yapamazsan yapamadığın yeri alıntı yaparak yazarsan yardım ederim. Verdiğin sitede arkaplan kullanılmamış sadece renk kullanılmış yani background:#fff gibi bir renk kullanılmış.
ilk önce şablona tıkla. Daha sonra html'yi düzenleye tıkla.Daha sonra kodların olduğu bölüme tıklayarak ctrl+f ye basarak body yazıp arat. çıkan sonuçların birinde
body{margin:0 auto;padding:0 0 0 0;
background:url(http://2.bp.blogspot.com/); veya background:#fff benzer bir kod çıkacak
font-family:Arial,Century gothic,Tahoma,sans-serif;color:#333;font-size:13px;}
bu koddaki background kodunu eğer resim eklemek istiyorsan backround: url(resimlinki);olarak kendin değiştir yapamazsan yapamadığın yeri alıntı yaparak yazarsan yardım ederim. Verdiğin sitede arkaplan kullanılmamış sadece renk kullanılmış yani background:#fff gibi bir renk kullanılmış.
dostum çok sağol da bu kodları arattım çıkmadı html düzenlede bu kodları şimdi eklesem olur mu ve nereye eklemem gerekir