Hocam ben hobi olarak yapacağım ve aşırı ilgim var tasarıma bana kodlamayı nasıl öğreneceğimi anlat dediğimde ne dersin? Aynı cevabı mı? Üniv. notlarımda iyi stajdır vs de yapıyorum inşallah işimi de bulurum desek senin bu heves kırıcı cevabın yanlış anlaşılabilir mi? O yüzden dediğin cümlelerin kimlere karşı söylendiğini de belirt. Şahsıma alınmıyorum geleceği bilmiyorum ama asıl paramı bu işlerden kazanmaya niyetli değilim ama bir wp tema nasıl tasarlanır kodlar nasıl okunur aşırı merak ediyorum. Ne yapacağım? Ben de uzak durayım mı?
Sitem olarak algılamazsanız sadece iletişim kalitemizi arttırmak adına bu yorumu yaptığımı bilin.
Sitem olarak algılamazsanız sadece iletişim kalitemizi arttırmak adına bu yorumu yaptığımı bilin.
Tüm yazdıklarım sizin iyiliğiniz için. Ancak hobi olarak yapıcaksanız zevkli iştir ben makale okuyarak öğrendim. İlk olarak Front-end yani arayüz kodlamayı öğrenmelisiniz bunun için html/css öğrenmelisiniz daha sonra veritabanına işiniz düşecektir Mysql öğrenmelisiniz ve en sonunda php öğrenebilirsiniz.
Hobi olarak yapmıyacaksanız söylediklerimin arkasında duruyorum.