webenes adlı üyeden alıntı

anladım sen reklam işi yapıyon reklam sitenle kimse çalışmıyo sende reklamı böyle forum sitelerine gelip yapıyon karşındaki kişinin yaşını bilmeden ergen diyon belli ne kadar zeki olduğun arama motorlarıyla işim yok diyon yandex her aramaya iyi sonuç veriyor diyon beyinsiz herif google.com.tr nin neresinde ingilizce var iphone kullanıyomuş andoid yüklenmezmiş beyinsiz ben bilmiyormuyum neye ne yüklenir şuan iphonedan fazla android kullanıcısı var benim demek istediğim bir çok kişi zaten bilgisayardan deil telefondanda google hizmetlerinden faydalanıyor

Beyinsiz birde yandexin hitini atmıssın Türkiye'deki haber siteleri yandexten daha çok hit alıyor aylık 20 milyon hit arama motoru için rezillik resmen hemde tv ye okadar reklam vermssine karşılık 20 milyon AYLIK hit şuan haber siteleri aylık 40 milyondan fazla hit alıyor en çok hiti yandex gönderiyor diyorsun sen nerde yaşıyon sen nasıl reklamcısın kendi alanında rezil bir bilgin var 2 yıl önce kurulmuş lafa bak biri dünya çapında 10 senedir lider diğeri Daha 1 sene önce duyuruldu eski olması başarılı olması anlamına gelmiyor senle google mı yandexmi tartışması yapmıcam sen harbi beyinsiz çıktın büyük ihtimal yandex çalışanı falansın bu kadar körü körüne dandik bir arama moturunu savunduğuna göre senelerdir ekmeğini yediğin googlea nankörlük etmende cabası herzaman iknci palnda kalacak yandex bu kadar reklama bu kadar hit dükkanı kapatmassa helal olsun dini bilginde maşallah hacı olmayan birini hacı deyince günahmış günahı sevabı sen gibi kocakarı hurafelerinden dinlemedim ben anladınmı beyinsiz HACI

Senin gibi gerizekalılara laf anlatmaktan yoruldum artık cevap vermeyeceğim ne kafan basıyor yazılan sözleri ne beynin daha fazla rencide etmek istemiyorum seni :)

Sevgiler efenim Saygılar bizden :)