DN Zafer adlı üyeden alıntı
Öncelikle dünyanın en iyi hack ekibin olan AY YILDIZ TİM yaş olarak +18 üyeleri tercih ediyor. Fakat AYT ekibinde tam 1,5 sene boyunca üst düzey eğitim grubu bana teslim edildi . O süre zarfında yüzlerce kişi bana emanet edildi. Sizin buradaki kafanız 10-15 yaşındakileri ufak düşürmek adına. Eğer bir biliginz varsa azda olsa bu işlerin zeka işi olduğunu anlayın.
Ayrıca gelelim benim bugüne kadar yaptığım icraatlerden bir kaçına;
Ayrıca bilgimi göstermeye gelirsek, sanal hayattıma BlueLeufy, Aydemir, ZıpKın, F5Turk, Pardusa (AYT Nickim gizli tutuyorum) ve gibi isimler ile yüzlerce hack ekibinde bulundum.
Öncelikle söylemeliyim:
Pisyedili
Pamamukkale üniversitesi
İdeal sağlıklı yaşamı koruma derneği
Dünyanın en büyük network forumlarından birini
Yaptığım binlerce hack saldırısından değerli olan ve aklımda olan birkaçını saydım
Birkaç haberimede gelirsek:
http://sanalmedyatr.com/haber/tag/f5turk/Röportajımda yaşım vb... okduğum yazıyor ;)
Gelelim şu dünyaca ünlü sitelerin hack işine dünyaca ünlü hack ekiplerinden biri dediğim gibi turkguvenliğidir.
3-4 sayfa kayıtlarından aldığım resim ve hack saldırıları bunlardır.
Ve Türkiyenin en büyük ddos hatlarından birine yaklaşık 370 ortak üye ile birlikte sahibim. 36 gbit saldırı ağı mevcut.
AYRICA WEB İLE 4 SENE ÖNCE TANIŞMADIM. WEB HACK OLAYINA 4 SENEDİR GİRDİM. BİLGİSAYARIM İLE 2 YAŞIDAN BERİ BİR AİLE BİREYİ GİBİYİZ. :)
Sanki googlenin sahibi gibi konuşmussun fiziksel saldırı olmadı diye. Bu kadar iyisin demek (: (Fiziksel saldırı olayı ah ah öldüm ya :D
Senin yaşın 16 ve 4 senedir hack ile ilgileniyorsun.Peki benim yaşım kaç ve kaç senelik hack geçmişim var bir bilgin var mı ? yok :) special attacker seni :)
Hack grupları hakkında münakaşaya girmek istemiyorum ancak Türkgüvenliğini biliyorum kardeşim.Tübitak yarışmasında birinci oldular her ne kadar şuanda faaliyet göstermesemde bu alanda hala gelişmeleri takip ediyorum merak etme herşeyden haberim oluyor benim.
Bende zamanında iyi bir hack grubunda üst düzey yöneticilik yaptım ve o zamanlar sağlam icraatlarımız oldu.
Darkdevilz'da da bulunmuşsun, Darkdevilz'ı iyi bilirim.Spyhatz'i de biliyorum az çok.
Google serverlarına fiziksel saldırı yapabileceğini düşünüyorsun tabii 36git ddos ağı var neticede kapatırsın bile serverı :)
Yazdıklarını yaşına veriyorum.
Uzun lafın kısası "
DALGASIZ DENİZDE HERKES KAPTAN :) "