JpnTr26 adlı üyeden alıntı

Senin yaşın 16 ve 4 senedir hack ile ilgileniyorsun.Peki benim yaşım kaç ve kaç senelik hack geçmişim var bir bilgin var mı ? yok :) special attacker seni :)

Hack grupları hakkında münakaşaya girmek istemiyorum ancak Türkgüvenliğini biliyorum kardeşim.Tübitak yarışmasında birinci oldular her ne kadar şuanda faaliyet göstermesemde bu alanda hala gelişmeleri takip ediyorum merak etme herşeyden haberim oluyor benim.

Bende zamanında iyi bir hack grubunda üst düzey yöneticilik yaptım ve o zamanlar sağlam icraatlarımız oldu.

Darkdevilz'da da bulunmuşsun, Darkdevilz'ı iyi bilirim.Spyhatz'i de biliyorum az çok.

Google serverlarına fiziksel saldırı yapabileceğini düşünüyorsun tabii 36git ddos ağı var neticede kapatırsın bile serverı :)

Yazdıklarını yaşına veriyorum.

Uzun lafın kısası " DALGASIZ DENİZDE HERKES KAPTAN :) "

Benimde sana bir sözüm var: DELİYE HERGÜN BAYRAM ;)

İcraat göstersen iyi olur. Dark devilzden Custy ben bu arada üyeysen tanımassın! Ya sabır adam üyelik almış darkdevilzden hala açık olaydı banı yerdin ama kapatıldı be gülüm :D

konuyuda uzatma icraatlerini göster çok iyi biliyorsan, yöneticilik yaptım demedim ben bak dünyanın en iyi hack ekibinde üst düzey yer görev alıp eğitim verdim. yoksa lamer çok 50-60 liraya hekırt oluyor millet mübarek