Beni anlamadınız. Yararlı veya değil bu beni ilgilendirmiyor zaten. Benim bahsettiğim nokta, siteadresi@yellowreklam... Neden siteadresi?
Site adresi olduğunda örneğin, yellowreklam.com@yellowreklam.com olmuyor mu? :D o mantıksız geldi bana. Eğer öyle bir şey alacak olsa insanlar gmailden yandexten alırlar. Daha cezbedici bir şey olması gerekiyor. Bahsettiğiniz özelliklerle gmail ve yandexi karşılaştırırsak zaten o destekleri bütün cpaneller veriyor. Örneğin Horde ile giriş demişsiniz bu bir temadır. gmailin kendine özgü bir teması var zaten. Diğer verdiğiniz özelliklerin daha gelişmişlerini kullanıyorlar üstelik onlar. Yani bunları düşünürsek bir seviye üstte olması gerekiyor sizin desteğinizin. Onlardan daha fazla alan vererek olabilir.
Site adresi olduğunda örneğin, yellowreklam.com@yellowreklam.com olmuyor mu? :D o mantıksız geldi bana. Eğer öyle bir şey alacak olsa insanlar gmailden yandexten alırlar. Daha cezbedici bir şey olması gerekiyor. Bahsettiğiniz özelliklerle gmail ve yandexi karşılaştırırsak zaten o destekleri bütün cpaneller veriyor. Örneğin Horde ile giriş demişsiniz bu bir temadır. gmailin kendine özgü bir teması var zaten. Diğer verdiğiniz özelliklerin daha gelişmişlerini kullanıyorlar üstelik onlar. Yani bunları düşünürsek bir seviye üstte olması gerekiyor sizin desteğinizin. Onlardan daha fazla alan vererek olabilir.
easlanhan bey neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz
''Bu gibi e-posta servisini sunmamızın sebebide bazı blogger gibi ücretsiz sağlayıcıları kullanan üyelerimiz var isimlerini belirtmek istemiyorum ornek.blogspot.com gibi insanların kendi sitelerine ait mailleri yok biz bu insanların mail ihtiyacını karşılamak için yola çıktık zaten bir üstteki mesajımıda okursanız gmail, yandex mail'den farklı özelliklerimizde var''
ayrıca site adresinden kastımız ornek.com@yellowreklam.com değildir ornek@yellowreklam.com'dur internet sitemize girmeyip sayfaları incelemediğiniz çok belli zaten biz bu servisleri tüm internet kullanıcılarına sunmuyoruz bahsettiğiniz gmail, yandex mail onlar tüm internet kullanıcıları için biz sadece üyelerimizinde kendine ait webmailleri olsun ücretsiz üyelerimizin kendi e-posta hesapları olsun istedik umarım bu mesajdaki her kelimeyi tek tek okursunuz.
çünkü bu mesajdan sonra sizden artık daha olumlu cevaplar bekliyorum. :)