lostyazilim
tr.link

Müşteri Gizliliği Olan Hosting Firmaları Hangileri

23 Mesajlar 3.460 Okunma
acebozum
tr.link

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
bu konuda nerden hizmeti alırsan al güvenemezsin. diyelim online oyun yaptın knight silkroad gibi ve internet sitesi açtın işte bu site yoluya insanlar oyuna kayıt oluyor ve özel itemler alıyorlar diyelim. makine ancak senin olduğu zaman bu bilgileri koruyabilirsin. aksi takdirde hangi ülkenin hangi firmasından makine ayarlarsan ayarla her zaman bilgilerine erişilir paylaşılabilir. bu yüzden çok önemli buna benzer oyun veya dışında bir projeniz varsa kendiniz server kurulumu ve güvenliği hakkında bir takım bilgiler edinmelisiniz ve kendiniz aldığınız yeni sağlam bir makineye siteyi kurmanız

elektronikssl
reklam

kubilayinfo kubilayinfo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ------
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 0 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Normal bir firma bunu sağlar zaten, ama türkiyenin hali ortada, hostingmi alacaksınız, sunucumu?

SahinDag SahinDag Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 4, (%100)

YenerK adlı üyeden alıntı

alan adında da geçerli mi bu hocam yani atıyorum alan adı sizin firmada ama dnspark ile blogger da kullanılmakta.

Evet alan adı ve hosting için geçerli oluyor. Yani ben türkiyede resmi olarak alan adı ve hosting hizmetleri sunan bir firma isem polis kapımı çalıp benden bilgi talep ederse bilgi vermek zorundayım

Bu irili/ufaklı her firma için geçerlidir ülkemizde internet için suçları soruşturmaları pek gelişkin değil birkeresinde bir müşterimin sitesindeki yorum üzerinden boş yere 7 saat jandarma nezaretinde kaldım

Ek Olarak: Ayrıca hosting firmaları müşteri bilgilerini ancak belirli personeline verir ve talep gelirse polise verir bunun dışında 3. bir topluluk ile paylaşmaz bu ciddi ve yıllardır hizmet veren firmalar için geçerlidir

reboot reboot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İnşaat
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Z** U**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba

www.computer.com.tr

Dataylı Bilgi Verir İletişime Geçerseniz Yardımcı Olabiliriz.

Computer Sunucu Çözümleri
Web : www.computer.com.tr
Telefon : 0362 606 0362
wmaraci
wmaraci

ogzhntr ogzhntr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik - Elektronik Tekniker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

bu konuda nerden hizmeti alırsan al güvenemezsin. diyelim online oyun yaptın knight silkroad gibi ve internet sitesi açtın işte bu site yoluya insanlar oyuna kayıt oluyor ve özel itemler alıyorlar diyelim. makine ancak senin olduğu zaman bu bilgileri koruyabilirsin. aksi takdirde hangi ülkenin hangi firmasından makine ayarlarsan ayarla her zaman bilgilerine erişilir paylaşılabilir. bu yüzden çok önemli buna benzer oyun veya dışında bir projeniz varsa kendiniz server kurulumu ve güvenliği hakkında bir takım bilgiler edinmelisiniz ve kendiniz aldığınız yeni sağlam bir makineye siteyi kurmanız

Öyle olursa siz direk açık adres verirsiniz hocam sonuç'ta o makina'nın çalışması için internet bağlantısı gerektirir.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
korumasını da ona göre yapacaksın. sonuçta hizmeti verenler de senin kurduğun makinayı kuruyor.benim demek istediğim büyük bir oluşumda güven 0 olur başka firmalara

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

Şahin DAĞ adlı üyeden alıntı

Evet alan adı ve hosting için geçerli oluyor. Yani ben türkiyede resmi olarak alan adı ve hosting hizmetleri sunan bir firma isem polis kapımı çalıp benden bilgi talep ederse bilgi vermek zorundayım

Bu irili/ufaklı her firma için geçerlidir ülkemizde internet için suçları soruşturmaları pek gelişkin değil birkeresinde bir müşterimin sitesindeki yorum üzerinden boş yere 7 saat jandarma nezaretinde kaldım

Ek Olarak: Ayrıca hosting firmaları müşteri bilgilerini ancak belirli personeline verir ve talep gelirse polise verir bunun dışında 3. bir topluluk ile paylaşmaz bu ciddi ve yıllardır hizmet veren firmalar için geçerlidir

tamamdır hocam firmama ticket attım eğer veriyorlarsa bilgileri değiştireceğim artık mecburen. Peki bir şey sorabilirmiyim yabancı yayın yapan sitenin sahibini araştırırmı devlet ?

Ek Olarak: mesela godaddy de durum nasıl hocam gizlilikle ilgili

zebdizayn zebdizayn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer ,Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 39 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Turkishost'u tavsiye ederim.

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
aslında yurtdışındaki sitelerin Türkiye'de bir sorumlukları yok, örneğin twitter. Türkiye'den mahkeme kararı olsa bile twitter bu kararı istediği gibi reddedebilir, çünkü en fazla Türkiye'den girişin engelleniyor. Siteye yada sahiplerine birşey yapamazsın. Bende domain adresimi ve hosting'imi yurt dışından alsam, sitemi istedikleri gibi Türkiye'den engellesinler, bana dokunmasınlarda. Bu arada **************lık yapmıcam, muhtelemen uluslararası bir dava söz konusu olmayacaktır. Kırmızı bülten filan :D

Sinemaarti Sinemaarti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Film
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Türkiye'de öle bir dünya yok :) Ama sana Netinternet AŞ Öneririm :) ticketlere felan 5 dk bakıyor hatta bazen direk gönderiyom sanki adam beni bekliyomuş gibi :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al