Arkadaşlar bir projem var bu proje sayesinde facebook twitter gibi sosyal ağlara yeni bir anlayış getirmiş olcam fakat yaşım 16 ama sanmayınki proje basit bir proje :D

Büyük bir proje olduğunu düşünüyorum ve yaşımdan dolayı bu yükün üstünden gelemeyeceğimi düşünüyorum.

İlk önce güvenebileceğim ve danışma amacıyla konuşabileceğim bu işlerde profesyonel birini arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa mesajlarınızı bekliyorum. Projeyi pm'de anlatacağım.

PROJEYİ PAYLAŞIYORUM HERKES PM İSTİYOR YETİŞEMİYORUM :D YAPABİLECEK VARSA BENLE İLETİŞİME GEÇSİN.

Şimdi bu facebook twitter gibi sitelerde birileri bir şey paylaşır o paylaştıklarını başkaları görür beğenir yorum atar vs. fakat benim aklımdaki şuydu 3dmekanlar sitesinden mesela mekanların 3d görünümlerini bir site açıp oraya koyacağız tabi 3dmekanlar.com 'daki mekanlar sınırlı biz bunu bir şekilde çopaltıp ilk önce Türkiye daha sonra eğer yapabilirsek Dünyadaki gezilmesi gereken mekanların 3d görünümlerini siteye ekleyeceğiz diyceksiniz ki 3dmekanlar.com'dan ne farkı var işte burda bizim farkımız olacak belki biraz ayrıca bu gezilip görülen yerlere beğenme yorum yapma vs. gibi etiketleme gibi özellikler ekleyeceğiz facebook'daki gibi falan kısaca insanlar sosyal ağ gibi bizim siteden hem gezip görecek hemde gezip gördüklerini paylaşacak.