Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
DarkGirl, öncelikle paylaşımın için sağol fakat benim öğrenmek istediğim şey şu..
x kategorisinde bir sitem var ve aynı konuyu içeren bir siteyle link değişimi yapıcam fakat hangi istatistiklere göre bu değişimi yapmalıyım ? Ücretli değil dost site olarak alacağım için hit bilgilerini istemem pek doğru olmaz.. Bu durumda alexa durumu ne kadar önemlidir link değişimlerinde ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbir zaman başka bir siteyle link takası yapmam kendi adıma konuşayım. Önce sağlam bir içerik oluşturmaya çalışıyorum. Bu içeriği tamamladığımda zaten insanlar bir şekilde siteye ulaşacaklardır. Şu da başka bir gerçek açılan sitelerin büyük bir kısmı oran vermek gerekirse yüzde 90 amacı insanlara bir şey vermek değil. Kısa yoldan hit çekip para kazanmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
13 / E
-
Meslek
Uzakyol Vardiya Zabiti
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim tavsiyem belli bir hit sayısına sahip ve illegal olmaması yeterli link değişimi için..
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aslında bende pek istemiyorum link değişimini falan fakat ama sitenin biraz düzene oturması için şart diyorlar.. 5 aylık site çok fazlada değişim yapmıyacağım 2 hadi en fazla 4 link olur..
Ayrıca nesim malesef seodan pek anlamıyorum onun için bi kaç haftaya sanırım ücretli olarak seo çalışması yaptıracağım :)