Merhaba değerli Wmaracı.Com forum üyeleri.. Bilgisiz olduğum bir konuda sizden yardım dileğim olacak.. Bir Web sayfamız (Oyun Sitesi) var.. Bu web sayfamız Wordpress değil, İndex.html sayfası.. Eğer wordpress olmuş olsaydı bunun eklentileri ile demek istediğimi uygulayabilirdim..

Şimdi web sitemize gunluk 3 k gibi bir tekil giriş var. Facebook sayfamızın beğenileri düştü.. Bu nedenle ana sayfamıza giriş yapıldığında Önce bir pencere açılarak facebook sayfamızın beğenme butonu çıkmasını istiyorum.

Yalnız daha önce yaptığımızda virüs olarak algılanıyordu.. Bizde bu nedenle kaldırdık.. Şimdi güvenli bir kod arayışındayım.. Örnek olarak Wmaracı.com'u gösterebilirim.

İnternet geçmişinizi sildiğiniz zaman wmaraci.com'a giriş yaptığınız zaman karşınıza üye ol penceresi çıkıyor Mesela Bende onun gibi birşey istiyorum Yalnız dediğim gibi index.html sayfası wordpress ve diğerleri değiş Bloger değil..

Ve dostlar bu benim için acil bir olay sizden ricam yöneticiler olsun, Bu konuya hakim olan arkadaşlarımız olsun lütfen yardımcı olun.. Sayfa adını sizlerle paylaşacağım.. Sayfamıza Buradan Ulaşabilirsiniz.