merhabalar biz kendi aramızda bir wm sitesi kurmak istiyoruz.Alan adına büyük ölçüde karar verildi bugün yarın açarız belkide amacımız hem eğlenmek hem öğrenmek olacak ilham kaynağımız ise wmaracı.com oldu

farkındayız çok emek isteyen bir şey bu.Kuracağımız site 2 bölümlü projemizin 1. aşaması olarak hizmete sunacağız henüz bir gelir olmadığı için mybb ile başlamayı planlıyoruz tutması halinde vbulletin sistemine geçeceğiz planımız bu yönde

şimdi benim aradığım bizim için özel bir mybb teması yapabilecek bir arkadaş (destek olmak amacıyla yapacak bizle ortak olacak) yapabilecek birileri var mı araştırdığımız çoğu temada shell veya gizlenmiş linkler bulduk bu nedenle ücretsiz olarak kodlayıp bizle ortak olacak birilerini arıyoruz ftp vs onada verilecek şekilde resmi ortağımız olacak.

dersiniz wm sitesi kuruyorsunuz kodlamadan hiç mi anlamazsınız hayır kodlamadan anlarız elbet ama benim ilgi kısımları daha çok çizimler konusuna yoğunlaşıyor ve ha deyince bir şeyler tasarlayabilen biri değilim mybb sisteminde çok sık takılmasamda 1.6 serisinden itibaren mybb yi tanıyor ve aralıklı zamanlarda kullanıyorum.

dersiniz kodlamak olmadan ekibinizde yer alabilirmiyim? tabiki yorum yazmanız halinde site açıldığında sizide destek,grafiker,arge,kod ustası gibi yetilendirmelerin sahibi olabilirsiniz neden olmasın bilen bilmeyen herkese kapımız açık sonuçta bu amacı kar için değil bir hobi olması için başlatıyoruz.Sitenin alan adı alınması halinde hosting büyük ölçüde hazır olacak