lostyazilim
tr.link

Tema Konusunda Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaş?

11 Mesajlar 1.865 Okunma
lstbozum
tr.link

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
merhabalar biz kendi aramızda bir wm sitesi kurmak istiyoruz.Alan adına büyük ölçüde karar verildi bugün yarın açarız belkide amacımız hem eğlenmek hem öğrenmek olacak ilham kaynağımız ise wmaracı.com oldu

farkındayız çok emek isteyen bir şey bu.Kuracağımız site 2 bölümlü projemizin 1. aşaması olarak hizmete sunacağız henüz bir gelir olmadığı için mybb ile başlamayı planlıyoruz tutması halinde vbulletin sistemine geçeceğiz planımız bu yönde

şimdi benim aradığım bizim için özel bir mybb teması yapabilecek bir arkadaş (destek olmak amacıyla yapacak bizle ortak olacak) yapabilecek birileri var mı araştırdığımız çoğu temada shell veya gizlenmiş linkler bulduk bu nedenle ücretsiz olarak kodlayıp bizle ortak olacak birilerini arıyoruz ftp vs onada verilecek şekilde resmi ortağımız olacak.

dersiniz wm sitesi kuruyorsunuz kodlamadan hiç mi anlamazsınız hayır kodlamadan anlarız elbet ama benim ilgi kısımları daha çok çizimler konusuna yoğunlaşıyor ve ha deyince bir şeyler tasarlayabilen biri değilim mybb sisteminde çok sık takılmasamda 1.6 serisinden itibaren mybb yi tanıyor ve aralıklı zamanlarda kullanıyorum.

dersiniz kodlamak olmadan ekibinizde yer alabilirmiyim? tabiki yorum yazmanız halinde site açıldığında sizide destek,grafiker,arge,kod ustası gibi yetilendirmelerin sahibi olabilirsiniz neden olmasın bilen bilmeyen herkese kapımız açık sonuçta bu amacı kar için değil bir hobi olması için başlatıyoruz.Sitenin alan adı alınması halinde hosting büyük ölçüde hazır olacak

wmaraci
reklam

Percus Percus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
ilk başta bunu belirtim keşke mybb kullanmasaydınız.Açık olsun herşeyden bolca vardır mybb.
Adam gibi asla tema bulamazsın mybb'de.Ama yinede size başarılar.

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
işte o yüzden tema arıyoruz daha tutup tutmayacağı belli değil bide özel script yazdırıyoruz projenin 2. aşaması için elimizde para kalmadı script yazımı bitsin ve site biraz olsun tutarsa vbulletine geçeceğiz ama şu anda kullanabileceğimiz en iyi script mybb ye ait ücretsiz bulunuyor

Ek Olarak: null vbulletinde kullanmak istemiyorum işin açığı

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

işte o yüzden tema arıyoruz daha tutup tutmayacağı belli değil bide özel script yazdırıyoruz projenin 2. aşaması için elimizde para kalmadı script yazımı bitsin ve site biraz olsun tutarsa vbulletine geçeceğiz ama şu anda kullanabileceğimiz en iyi script mybb ye ait ücretsiz bulunuyor

Ek Olarak: null vbulletinde kullanmak istemiyorum işin açığı

:) yaz benı bi kenara. mybb anlamam ama diğerlerinde yardımcı olurum elımden geldıgınce

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
yazdım efendim zaten diyorum ya wm sitesi olacak ve 2 adımlı projenin 1. aşaması bu mybb den tutun spor ticaret ne ararsanız bi konuda sınırlı kalmak iyi olmaz bence

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
tamam ama vb ye lisanslısına o kadar parayı nasıl vereceksiniz.Çok harcadık diyorsun.

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
unutmadan belirteyim arkadaşlar kesin mybb olacak diye bir şey yok açılmadan önce smf denemek istiyorum okuduklarıma göre gayet kullanışlı ve güzel temalar varmış google görsellerde de bunları inceledim hoşuma gitti smf deneyerek önce bir bismillah diyerek başlayalım inşallah

Ek Olarak: hocam sorunuza şöyle cevap vereyim arkadaşım projenin 2. aşaması için script yazmaya ve yazdırmaya çalışıyor ortak bir proje yönetiyorlar o script bittiğinde ya site üzerinden popülarite kazanıp para kazanmaya başlayacaz yada scripti satarak kazanacağız kendisi bana dediğine göre alacak bulunurmu bilinmez ama 500 tl üstü değer eder dedi projenin asıl amacı ise bir reklam ağı oluşturmak için elle yazılıyor ve yazdırılıyor asp olarak tasarlanmasına karar verildi şu anda bekliyoruz neler çıkacak ortaya

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
inş. iyi birsey çıkar smf cok sağlam ve cok iyi dir size isterseniz preminum tema verebilirim ücretli çok sağlam temadır renk uyumu grafik vb. hersey

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
hocam diyorum ya işte şu anda yaptığımız harcamalar biraz çok oldu beklediğmizden elimizde biraz para var oda sitenin alan adı host vs işi ayırdık smf tam olarak nedir bilmiyorum ve daha önce hiç deneme fırsatım olmadı inşallah destek sitesindeki dökümanları inceleyerek yapacağım ama gözlemlerime göre türkçe desteği çok zayıf

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
hyr türkece desteği var ama bi konuyu çok uzatıolar direk cevap vermıolar ama smf cok sağlam'dır bunu unutmayın

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al