lostyazilim
tr.link

Facebook'tan Aldığım Sayfa Reklamının Resimli Sonuçları

7 Mesajlar 1.183 Okunma
acebozum
tr.link

theRabbit theRabbit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Selam.

Dün Facebook'tan reklam almaya karar verdim ama faydalı olur mu, ne kadar kişi beğenir gibi sorularım vardı. Biraz araştırdım internette pek de adam akıllı bir bilgi bulamadım açıkcası. Deneyelim bakalım neymiş dedim ve sayfa beğeni reklamı aldım. Günlük limit olarak 12TL seçtim ve sonuçlar aşağıdaki gibi oldu.

Şunu da belirtmeliyim, reklam sonucunda gelen kişi sayısı 166 görünüyor fakat, ben reklamı başlattığımda sayfanın beğenen sayısı 437'di. 12TL'lik reklam tamamlandığında sayfa beğeni sayısı 630 oldu. 12 TL'ye yaklaşık olarak 190 beğeni gelmiş oldu.

Facebook reklam kullanmayı düşünenler için faydalı bir bilgi olur umarım, reklamların sonuçları her sayfa için farklı oluyor ama benim gibi daha önce facebook reklam kullanmayan kişiler yaklaşık bir fikir sahibi olabilir.

Bu arada yapmaya çalıştığım kısa film izleme sitesine bir göz atmak, bir kaç film kısa film izlemek isterseniz her zaman beklerim :)
http://www.kisafilmizle.net/

Hepinize bol hitli günler.
muratback TradeOne

kişi bu mesajı beğendi.

www.kisafilmizle.net
wmaraci
reklam

altaybilgin altaybilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 105 / 148
  • Ticaret 0, (%0)
gelen 190 kişide konuyla alakalı oldu için bence değer...
bu arada sitenizde güzel olmuş hayırlı olsun ancak inanılmaz yavaş, sanırım bir eklenti çok kasıyor. bir göz atın...

Hayat sıradan bir bakış açısıdır.

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

altaybilgin adlı üyeden alıntı

gelen 190 kişide konuyla alakalı oldu için bence değer...
bu arada sitenizde güzel olmuş hayırlı olsun ancak inanılmaz yavaş, sanırım bir eklenti çok kasıyor. bir göz atın...

Yorum için teşekkür ederim. Site hızını ne yaptıysam çözemedim, denemediğim şey kalmadı desem yeri var. Tüm eklentileri etkisizleştirdiğimde dahi hız sorunu çözülmüyor o sebeple eklentilerden olabileceği ihtimalini elediğimi düşünüyorum. Hosting firmamdan kaynaklı olabilir diye düşündüm, onlarla iletişim içindeyim ama bir çözüm üretmiyorlar. Problem çözülmezse ödediğim senelik hosting ücretini yakıp hostgator'a geçmeyi düşünüyorum. Yorum için tekrar çok teşekkürler.

www.kisafilmizle.net

muratback muratback WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

theRabbit adlı üyeden alıntı

Yorum için teşekkür ederim. Site hızını ne yaptıysam çözemedim, denemediğim şey kalmadı desem yeri var. Tüm eklentileri etkisizleştirdiğimde dahi hız sorunu çözülmüyor o sebeple eklentilerden olabileceği ihtimalini elediğimi düşünüyorum. Hosting firmamdan kaynaklı olabilir diye düşündüm, onlarla iletişim içindeyim ama bir çözüm üretmiyorlar. Problem çözülmezse ödediğim senelik hosting ücretini yakıp hostgator'a geçmeyi düşünüyorum. Yorum için tekrar çok teşekkürler.

Takipçi kasmak yerine facebook reklam kullanılması daha organik ve gerçekci olur öyle değilmi?

wmaraci
wmaraci

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Hostgator'da da aynı sorunu yaşarsın. Ben ordan en business paketini almıştım. bomboş siteye girmesi 6-7 saniye sürüyodu. godaddy den de almıştım orasıda aynen öyle. yani tr datacenteri olan bir yerden almalısın.
theRabbit

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

muratback adlı üyeden alıntı

Takipçi kasmak yerine facebook reklam kullanılması daha organik ve gerçekci olur öyle değilmi?

Ben o paneller aracılığı ile gelen otolike yöntemi ile sayfaya insan çekilmesinin siteme hiç bir faydası olacağını düşünmüyorum. Tabi bu benim fikrim yanlış olabilir.

Ek Olarak:

Buhara adlı üyeden alıntı

Hostgator'da da aynı sorunu yaşarsın. Ben ordan en business paketini almıştım. bomboş siteye girmesi 6-7 saniye sürüyodu. godaddy den de almıştım orasıda aynen öyle. yani tr datacenteri olan bir yerden almalısın.

Yorum için teşekkürler, ben daha önce Hostgator kullanmadım ve bildiğim en büyük hosting firması onlar olduğu için kaliteli olacağını düşünmüştüm. tr datacenter olan firmalara bir iki örnek verebilir misin bildiğin? Şu anda isimtescil'den kullanıyorum hostingi ama bir gram memnun değilim, telefonla arıyorum ticket atmamı istiyorlar, ticket atıyorum adam akıllı bir cevap gelmiyor. Senelik hosting ödemesini de bir kere yapmış bulundum şimdi ceremesini çekiyorum.
Buhara

kişi bu mesajı beğendi.

www.kisafilmizle.net

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Ben o paneller aracılığı ile gelen otolike yöntemi ile sayfaya insan çekilmesinin siteme hiç bir faydası olacağını düşünmüyorum. Tabi bu benim fikrim yanlış olabilir.

Ek Olarak:

Yorum için teşekkürler, ben daha önce Hostgator kullanmadım ve bildiğim en büyük hosting firması onlar olduğu için kaliteli olacağını düşünmüştüm. tr datacenter olan firmalara bir iki örnek verebilir misin bildiğin? Şu anda isimtescil'den kullanıyorum hostingi ama bir gram memnun değilim, telefonla arıyorum ticket atmamı istiyorlar, ticket atıyorum adam akıllı bir cevap gelmiyor. Senelik hosting ödemesini de bir kere yapmış bulundum şimdi ceremesini çekiyorum.

Bende pek bilmiyorum
http://wmaraci.com/forum/hosting-bilgi-alisverisi/nerden-host-almaliyim-116709.html

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al