Atao
notin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar sağlam sistemli üyelik olsun vs bi film sitesi açtım ve içinde 2000e yakın film bulunmakta sosyal medya hesaplarına özgün olarak eklenen her film eklenmekte ve filmleri botla çekmeme ramen açıklama - özel alan ve kategorileri el ile düzenliyorum seo puani 85 civarı yada daha yüksek olması lazım aynı zamanda youtube ve vimeo hesabına fragmanları yükleyip altına link atıyorum fakat şuana kadar max hit günlük tekil 200 kişi ve son zamanlarda 20-50 arası dolaşmakta hitimi arttırmak için neler yapabilirim SEO çalışması için backlinkmi almalıyım ne yapmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim
thecoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
film tanıtımları yazabilirsiniz blog şeklinde ama özgün bir içerikle böylece arama sonuçlarını çekebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1-Filmleri botla eklemen son derece yanlış
2-Seo çalışması yaptırtman lazım bir arkadaş var nasıl hit alacağını ne yapacağını felan söylüyor meta tagları felan düzenliyor istersen özelden linki atarım konuşursun bende ondan almayı düşünüyorum
3- 1 günde 100 adet film eklersen siteni google spam olarak algılar ve googleda çok zorlanırsın
Kısacası özgün olman lazım hit için imzamdaki siteye özgün film ekledikten sonra hitim artmaya başladı