Pozoyun adlı üyeden alıntı

Benim anlatmak istediğimi siz yanlış anladınız. Bende flash oyun sitelerini satmaktansa adsenseye bağlıyorum ancak Örümcekoyun ile kazanılmıyor demek istedim. Bu arada wordpress ile evet, oyun botlarını ayrı ayrı kodlamanız yada satın almanız gerekiyor ancak örümcekoyun bunları bedavadan size sunuyor. Şöyle bir söz var bilir misiniz? Zafere ulaşmak için zorluklara katlanmak gerek. Eğer bu sözü analiz ederseniz zaten anlatmak istediğimi çok rahat kavrayacaksınız. Eğer emek harcamadan birden oyun botuna sarılırsanız baştan yanarsınız. Ama bunlar benim kişisel düşüncem, size sadece belirtmek istedim..

Şuana kadar siteme 11 oyun eklendi.Nedenini hiç düşündün mü niye 11 oyun var ? Google Spam Algilamasin diye tek tek günde 5-7 oyun paylaşiyorum.Açiklamalari kendim yaziyorum herşeyi kendim yapiyorum.Örümcek oyun bana az kazandirir diye bir şey yok hocam.Siteye ne kadar iyi bakarsan o kadar para alirsin.Wordpress de kllandim ama Flash Oyun siteleri için çok çok daha zahmet.O Kadar Zahmetle kazanacagim şeyi daha az zahmetle kazanmak daha iyidir