Özgün yazıymış, backlinkmiş, site yaşıymış index sayısıymış vs hepsi tırt. Biz önce düşüncemizi değiştirmeliyiz. Biz yazılarımızı siteyi ziyaret eden ziyaretçiler için yazmıyoruz seo için yazıyoruz kuru kalabalık bir dünya kelimeler geziyor hiç biri doğru düzgün bilgi vermiyor. Bana "6" rakamını anlatacak alt tarafı bunun için 200 300 kelimelik yazı yazılan siteler var hal böyle olunca herkes isyan ediyor özgün içerik giriyorum neden olmuyor diye.
Öncelikle site yapmak hizmet etmek anlamına gelir siz hizmet ederseniz zaten siteniz bir yerlere gelir ama kimsenin amacı hizmet değil ben ilk sırada çıkayım binlerce hitim olsun adsense tıklansın para kazanayım derdinde. Evet 1 ay 2 ay kazanırsınız ama bu her zaman geçici olacaktır. Kalıcı olmak istiyorsanız seo ya paraya çalışmayın ziyaretçilerin istediği içeriğe çalışın. Geçenlerde bir eklenti ile ilgili bilgi arıyorum yemin ediyorum eklentiyi kurup yükleyip kendim denesem daha fazla bilgi sahibi olurum bir yazılar var uzun uzun ama içi boş böyle olduğu sürece bu listedekilerin hepsi boş.