Benimde eskiden dedemin evinde köpeğim vardı çok sağdık hayvanlar gerçekten herhalde içlerinden en meşhuru Hachikō dur.Şehir merkezinde oturduğumdan burada köpek besleyemiyoruz bende kuş besliyorum küfür bile ediyor ama söz dinleme konusunda galiba dinlemiyor ama bir birimizi az çok anlıyoruz anlaşıyoruz :D Ayrıca hayvanlara verilen zararlara kesinlikle karşıyım bence sokak hayvanlarına ve bütün hayvanlara devletlerin bir çözüm bulması gerek özellikle 2-3 gün sevip sonra hayvanları sokağa bırakan insanlara ağır cezalar verilmeli bakamıyorsan alma!
Kesinlikle katılıyorum hayvan almayı eve oyuncak yada bir oyun almak gibi düşünüyor bazı insanlar. Evet hayvan sevgisi güzel bişey ama bu canlıları sevmenin ve onlarla oyun oynamanın dışında sorumluluklarınızda var. Bu canlılar insan gibi değil elbette eğitim alabiliyorlar ama eğitim alana kadar evinizin birçok yerini pisleteceklerdir. Onlara bir çoçukla ilgilenir gibi günlük zaman ayırmanız gerekiyor. Oyun için ve onları dolaştırmak için her gün belli bir vaktiniz onlara ait olmalı ayrıca temizlik ve bakımları için de zaman ayırmak zonrundasınız. Bir hayvan lırken bunları göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.