Hocam büyük ihtimalle o adsense hesabına bağlı bir çok telif yüzünden kapanan kanalınız var o yüzden de kontrollerden sonra kapatıyorlar. Maillerinize bakarsanız neden kapatıldığına dair bir yazı göndermişlerdir. Benimde bir kanalımda bütün uyarılar YEŞİL olmasına rağmen sadece para kazanma devre dışı bırakıldı.
Mesela bugün bana gelen mail;
Ve youtube kapattığı kanalları tekrar açtığı gözükmemiştir :) üzülerrek söylüyorum ki varsa da çok çok nadir bir durumdur bize denk gelmez :)
Size tavsiyem yeni bir kanal açıp yeni bir adsense hesabı oluşturun öyle devam edin.
Mesela bugün bana gelen mail;
Ve youtube kapattığı kanalları tekrar açtığı gözükmemiştir :) üzülerrek söylüyorum ki varsa da çok çok nadir bir durumdur bize denk gelmez :)
Size tavsiyem yeni bir kanal açıp yeni bir adsense hesabı oluşturun öyle devam edin.
2 Tane kanalım var birisini 1 hafta önde diğerini dün gece açtım maillerimi kontrol ettim adsense yada youtubedan bir mail gelmemiş.
konuda gönderdiğim ekran görüntüsüne bakarsanız TOPLULUK CONTENTİD TELİF ışıklarıda yeşil yanıyor zaten eklediğim videolar haber sitelerinden alınma herkezin yaptığı tarzda ve 2 tane eskı dızı bolumu var bunların telıfe gırecegını gırse bıle herkez guncel mac ozetı dızı ozetı yayını yaparak adsense baglarken benı 2-3 sene oncekı yayınları ekledım dıye engellıyorsa vay halıne