aras20 adlı üyeden alıntı

Bakın sorun burda işte bana videoları yuklerken banada bır kaç uyarı verdı ama yüklerken.Aradan 3 gün geçmiş bana uyarı dahi gelmeden para kazanma kapatılıyor.Videolarda daha bu sabaha kadar hıcbır sorun hata uyarı yoktu muhtemelen benzer içerikten boyle bir engelı uyguladılar.

Eğer öyle değilse geriye sadece Cem Yılmaz'ın şikayette bulunabileceği seçeneği kalıyor ki bunu düşünmek bile yeterince saçma ve komik geliyor.

Hocam 1 gün sonra da verebiliyor 10 gün sonrada 1 yıl sonrada. Şunu anlamıyorsunuz sanırım Cem Yılmaz kendisi vermiyor Cem Yılmaz'ın videolarının telif haklarını elinde bulunduran şirket veriyor bunu. Sanırım hiç telif hakkı size ait olan birşey yüklememişsiniz. Ancak yükleseydiniz şunu görücektiniz youtube siz video yüklerken inceleniyor demesine bakmayın o çok çok belirgin ve dünya çapında uyarılar yada telif hakları konusuna çok önem veren videolarda anında çıkıyor (mesela acun'un videolarında genelde yayınlandıktan 1 gün sonra dünya geneli engelleme çıkıyor. Sebebi ise adamlar 1 gün sonra telif için başvuruyorlar yada başvuruları kabul ediliyor. Ben uydu alıcımın yayını kaydet özelliğini kullanıp yayın bittikten 10 dakika sonra yayınlıyorum hiçbir sorun olmuyor mesela ama 1 gün kanalda tutuyım hemen uyarı geliyor bende o gelmeden 2-3 saat sonra siliyorum zaten bu 2-3 saatte nerden baksan 10k'dan fazla izlenim geliyor) 1 gb dosyayı 10 saniye de mi tarıyor bu youtube? hemde sizinle aynı anda video atan kim bilir kaç milyon insan var? Youtube her an yeni bir telif girildiği zaman kullanıcıların videolarını o telif haklarını ihlal eden bir durum var mı diye tarıyor eğer yakalarsa da hemen uyarı veriyor. İnceleme sadece yüklerken değil yani.

3 taraf uyarısı verdiği zaman sol tarafta yazar o videonun haklarının kimde olduğunu. Ben 100 bölüm indirdim kanala başta 92 video yüklendi sorunsuz şekilde. Ama şu anda 78 veya 79 video kaldı. Bunlarının sebebi de videoların içindeki müziklerin falan daha sonradan anlaşılması sonucunda 3.taraf uyarısının gelmesi.

BİR DE SİZİN İÇİN ÖNEMLİ UYARI:
O kanalınızı ve mail adresinizi komple gmail'den silin. Yoksa bundan sonra kanal açtığınızda o adsenseye bağlı bütün kanallarınız iptal edilecek.