-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ah be kaçırdım :) Bende diyorum neden 1 TB olmuyor.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yandex diskten kurtukdum ohh bee hangisini yüklliyim yüklemeyim diye kararsız kalmıyacam artık
Ek Olarak: 1 Tb yapamadım programı indirdim hala 100 gb yazıyor :)
TradeOne
Yazılım geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle konu sahibine teşekkür ederim, ancak Mail.ru kişilik hakları ve gizlilik konusunda çok sıkıntılıdır, yandex'ten beterdir uyarayım, ben bir mail adresi açtım, açtığım günden bu güne kadar çeşitli firmalardan spam reklam alıyorum cep telefonuma. Mesela adınızı soyadınızı kullanıp sitelerinden kullanıcı deneyimi diye yayınlayabilirler, adres defterinizdekilere kafasına göre reklam gönderebilir. Hatta sizi kendi facebook benzeri sitesine otomatik olarak üye edip bilgilerinizi ifşa edebilir, Federal Rusya kanunları henüz bu konularda yaptırımda bulunmuyor çünkü.
PoyrazZ
Wm Aracı'nın GüLü :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar / Teknoloji
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TradeOne adlı üyeden alıntı
Öncelikle konu sahibine teşekkür ederim, ancak Mail.ru kişilik hakları ve gizlilik konusunda çok sıkıntılıdır, yandex'ten beterdir uyarayım, ben bir mail adresi açtım, açtığım günden bu güne kadar çeşitli firmalardan spam reklam alıyorum cep telefonuma. Mesela adınızı soyadınızı kullanıp sitelerinden kullanıcı deneyimi diye yayınlayabilirler, adres defterinizdekilere kafasına göre reklam gönderebilir. Hatta sizi kendi facebook benzeri sitesine otomatik olarak üye edip bilgilerinizi ifşa edebilir, Federal Rusya kanunları henüz bu konularda yaptırımda bulunmuyor çünkü.
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok faydalı
http://www.eroseczane.com