MtnOzd adlı üyeden alıntı

Uydu alıcınızın böyle bir özelliği varsa yada bilgisayarınızda tv kartı varsa yayını kaydedin ve bittikten hemen sonra yayınlayıp 1-2 saat yayında tutun %99.9 hiçbir sorun çıkmıyor. Çıksa da 3. taraf çıkar o da müzik falan filandan olabiliyor oraları kırparsınız yada sesini kısarsınız videonun sorun olmaz. Ama maksimum 3 saat sonra kaldırın tekrar.

Hocam ben dizi işlerine bakmıyorum artık kendi özgün videolarımla kazanıyorum 8. kanalımda kapanmış şu an 32 kanalım sağlam kaldı :(

Hocam şöyle bişi var bir adsense hesabına bağlı 4-5 kanalın para kazanması kapanırsa o adsense mimleniyor ve siz ne kadar temiz kanal açsanızda geçmiş hatalarınızdan dolayı o kanalınızda kapanıyor. (bugün benim başıma gelen işte) bunun çözümü de o adsenseyeyle ilişkilendirdiğini ne kadar geçmişi kirli mail adresi varsa temizlemek. o da gmail hesabını komple kapatmakla oluyor. Paypal adresinizin mail adresini değiştirebiliyorsanız değiştirin. o mail adresinde önemli nereye üyeyseniz mailleri değiştirin başka bir maille.
Daha sonra da

Bu adrese girerek o mail adresini komple silin.

DİKKAT: Linki tıklayınca görüceksiniz zaten gmail,youtube,google drive vs o maile bağlı ne varsa seçmenizi ve silmeyi onaylamanızı istiyor eğer hepsini onaylayıp sil derseniz o gmail hesabını komple gmailden kaldırır. Yaklaşık 1 saat içinde silme işlemini geri alabiliyorsunuz ancak daha sonra hiçbir bilgiye ulaşamazsınız.

Biraz önce bir bağlantı buldum nasıl bulduğumu tam olarak hatırlayamıyorum tum youtube ve google + profılım sılındı sadece suan gmaile girebiliyorum onuda silmeme gerek varmı? paypal adresım onaylı degıl değiştiriliyorsa eğer sıkıntı yok sılebılırım