evet dostum aslında biz tamamen yasal hareket etsek problem çıkmaz
bence google sizin hata yaptığınızı şöyle anlıyor
diyelimki siz cem yılmaz videosu koydunuz
dışarıdan insanlar ne yapıyor : googleye cem yılmaz diye veya youtube üzerinde cem yılmaz diye aratıp "sizin videonuz ile karşılaşıyor"
google da bunu görüyor.sizin videonuza "cem yılmaz" kelimesi yazılıp da gelinmiş.
cem yılmaz kelimesinin "google kelime deposunda" bir karşılığı vardır. bu kelime yasakmı? yasak değilmi? onaylanmışmı? mimlenmişmi? temizmi kirlimi?
bu süzgeçten geçerse sıkıntı yok yasak gelmez. ama geçemezse hemen sizi botlar farkediyor cezayı kesiyor.
tabiki bu belki birsürü süzgeçinden bir tanesidir benim bu söylediğim. :)
bence google sizin hata yaptığınızı şöyle anlıyor
diyelimki siz cem yılmaz videosu koydunuz
dışarıdan insanlar ne yapıyor : googleye cem yılmaz diye veya youtube üzerinde cem yılmaz diye aratıp "sizin videonuz ile karşılaşıyor"
google da bunu görüyor.sizin videonuza "cem yılmaz" kelimesi yazılıp da gelinmiş.
cem yılmaz kelimesinin "google kelime deposunda" bir karşılığı vardır. bu kelime yasakmı? yasak değilmi? onaylanmışmı? mimlenmişmi? temizmi kirlimi?
bu süzgeçten geçerse sıkıntı yok yasak gelmez. ama geçemezse hemen sizi botlar farkediyor cezayı kesiyor.
tabiki bu belki birsürü süzgeçinden bir tanesidir benim bu söylediğim. :)
Evet mantıklı ancak böyle bir sistem varsa botlar şuan ıcın sadece youtube için görevlendırılmıs olabılır.
Mesela Canlı tv siteleride telif hakkı kapsamına girmiyormu?
Googleda örneğin Star Tv Canlı izle yazdığınızda ilk sıranın hemen altında listelenen sitelerin bir çoğu adsense kullanıyor ancak hiç banlandığını görmedım site sahıplerının cogunuda tanıyorum
https://www.google.com.tr/search?q=star+tv+canl%C4%B1+izle&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=c8fnUvOPBKub1AXqyICgBQ