Umut İrhan adlı üyeden alıntı

Önünüzde 3 tane dev gibi engel var ama şu da var ki engeller her zaman var değil mi ? (:
Turkanime
Dizifa
Anizm

Bu siteler (özellikle turkanime) bu işe yıllarını vermiş. Şahsen ben bu işe girdimde tek olabilecek birşey değil.
www.animeizlehd.com benimdi fakat sattım ilgilenemediğimden. Ve şuanda aklımda One Piece Forumu oluşturma düşüncesi var ama hala kararsızım :)

aslında rakipler bunlar değiller. çünkü bu siteler çeviride çok geride kalıyorlar. animeyi perşembe koymaları gerekirken cumaları yayımlar hala geldiler. http://www.animeciyiz.com/ en büyük engel. mesela narutoyu buradan izliyorum. ve her perşembe günü 15.30 16.00 dan sonra çeviri geliyor. öbür siteler çok yavaş kalıyorlar çeviride.

bu arada anime ve çizgi film/dizi denen şey çok farklıdır. bir kere bir çizgi diziyle anime arasında acayip derecede çizim farkı vardır yani bunu görmezden gelemezsiniz. anime farklı bir terimdir. çizgi dizi değildirler!!!

Sadece narutonun mangasını ingizlice okuyorum(bitti bölüm bekliyoruz her hafta o da 2dk de bitiyor okuması :( ). animede ise sadece o beğenmediğim ovaları ingilizce izlemiştim. normal yayını hep türkçe izledim. vaktim olsa çeviriye katılırdım ama işlerim çok. hem ingilizce hazırlık okuyorum. hem her gün ingilizce kitap okuyorum. hem de web programlama üstüne çalışıyorum. bu yüzden yardım edemeyeceğim. ayrıca yootube ta yayımlamak için video çekiyorum.

umarım başarılı olursunuz ben size en büyük rakibinizi söyledim. bölümleri bu siteden 1-2 saat önce verebilirseniz başarırsınız. ya da en azından türkanime ve anizmden önce çeviriyi tamamlayabilirseniz iyi olur.

ama moderatörlük yapabilirim :) kullanıcıların yorumlarını kontrol etmek güzel şey. yardımcı olmayı da severim