Merhaba,
Bir mybb kullanıcısı olarak mybb'yi önereceğim tabikide neden önerdiğimi ve insanların neden önermediğinide açıklayacağım.
Mybb basit ve kullanışlı sistem olup,kolay geliştirilebilirdir.Herhangi bir eklentiyi,temayı fazla vakit harcamadan rahatlıkla düzenleyebilir,çevirebilirsiniz.Kod bilginiz olmadan temalar editleyebilirsiniz gayet basittir.
Neden mybb'yi önermiyorlar?
Çünkü, Mybb sisteminin eski versiyonlarına göre yorumlar yapmaktadırlar ve mybb destek sitesinin eksiklerinden dolayı bu yorumlar yapılmaktadır.
Bizler bu iş için uğraşmaktayız mybb resmi destek sitesi olan mybb.com.tr nin yayın hayatına atılması için xpserkan ve ekibi ile mybb sistemini Türkiyedeki forum severler ile buluşturmak için çalışıyoruz.
Mybb sisteminin destek sitelerindeki çalışma yetersizlikleri nedeniyle Türkiyede pek rağbet göremedi ama kullanın emin olun pişman olmayacaksınız.
Unutmadan tema konusunada değinmek istiyorum.
Mybbde özel tema yapımcısı yokmuş yada mybbde güzel temalar mevcut değilmiş dendi lakin bir sistemde tema eksikliği olması büyük bir sorun değil diye düşünüyorum.
Özel tema yapan kişiler mevcut ama o kişilere destek sitelerinden ulaşıldığını sanmıyorum.
Mybb tema açısından geniş bir sistem ama keşfedilmeyen yabancı temalar olduğu için pek tema yokmuş gibi gözüküyor.
Eğer kendiniz tema yapmak istiyorsanız 3-5 kod düzenleme ile hiç kod bilginiz olmadan kendi zevkinize göre tema yapabilirsiniz.
Son olarakta seo konusuna gelmek istiyorum.
Seo yu sisteme göre yorumlamak zordur seonun asıl mantığı insandır.
Bireyin seo bilgisi var ise her sistemde bu bilgisini kanıtlayabilir.
Seoyu geliştirmek için mybbde eklentiler ve desteklerimiz mevcuttur.
Mybb yi tercih edin pişman olmayacaksınız.
Iyi günler.