JackkerL adlı üyeden alıntı
Hocam açık konuşayım şimdi,bu adult siteyi yellow reklam onaylıyor mu ? diyelim onayladı ben kimden reklam alacağım ? yani ben sitemin reklamını yapmak istemiyorum reklam alarak kazanç sağlamak amacım..
umarım anlatabilmişimdir derdimi:(
Yeterince açık konuştunuz da :) önceki Yellow Reklam onaylıyordu mesela
www.cinselsagligim.com diye bir üyeside vardı hatta cinsel,adult site olarak ancak son yaptığı güncellemede adult siteleri ağdan çıkardı şimdi bunların sistemini ben size daha detaylı anlatıyım.
Diğer reklam ağlarından kat kat farklı bir hizmetleri var şimdi Yellow Reklam internet siteleri ve blogların hitini yani trafiğini artırmak için hazırlanmış bir uygulama/reklam ağı diyebiliriz.
Web sitesinin hitini artırmak isteyen kişiler Yellow Reklam'a üye oluyorlar sistem onlara otomatik reklam kodları sunuyor örneğin, 468x60,728x90 vb. gibi siz sitenize uygun olanını ana sayfanıza ekliyorsunuz.
Daha sonra sistemin kendi reklam oluşturucusu var ordan reklamınızı online olarak oluşturuyorsunuz sitenin editörleri help sayfasındada belirttikleri gibi en geç 48 saat içerisinde siteni inceleyip onaylanıp onaylanmayacağına karar veriyorlarda burda 48 saat şişirme yani fazla söylenmiş aslında 24 saatten az kısa sürede onaylıyorlar.
Herneyse tüm kayıtlı sitelerde birbirlerinin reklamları dönüşümlü olarak yayınlanıyor sizin oluşturduğunuz reklamada ne kadar tıklanırsa Yellow Reklam size ona göre bir kazanç veriyor her sitenin kazancı sabittir 100 click için 20 kuruş veriyor ancak click leri çoğul saydığı için böyle bir rakam veriyor yani mesela siz kendi reklamınıza 10 defada tıklasanız sayaç servisleri stats hepsini sayıyor.
Kazanç sistemine gelecek olursak onun adıda gain oda stats ile ortak çalışıyor statsdan aldığı ziyaretçi verilerine göre kazanç tablosu oluşturuyor alt ödeme limitleri 100 tl diye biliyordum 100 tl lik bakiye oluştukdan sonra sitenin iletişim bölümünden yetkililer ile iletişime geçiyorsunuz paypal,banka,eft,havale,ptt,mobil artık ne şekilde ödemeyi almak istiyorsanız alıyorsunuz.
Ha birde şöyle sistemleri var clickleri çoğul sağıyorda kendi ip süzgeçleri var bir kişi illegal programlarla yada kendi sürekli reklamlarına tıklarsa aynı ip adresi networke birden fazla yükleme yaptığı için sistem otomatik ipi engelliyor kazancınızı iptal ediyor ama reklamlarınız gene yayınlanıyor statsda verileriniz çıkıyor sadece kazanç sistemlerinden engelleniyorsunuz.
Eğer belirttiğiniz gibi kendi reklamınızın yayınlanmasını istemiyorsanız yine iletişim bölümünden iletişime geçip durumunuzu anlatabilirsinizde adult siteleri kesinlikle kabul etmiyorlar bunu biliyorum.
Sitenizin nasıl reklam ağında onaylı yani reklamlarının yayınlandığını veya yayınlanmadığını öğrenmek için stats bölümünden sitenize bakmanız yeterlidir.
Birde hangi sitelerin onaylanmadığını görmek için:
http://beta.yellowreklam.com/help.php sayfasından Oluşturduğum reklam neden yayınlanmıyor? yazısına tıklayabilirsiniz.
Bu bilgiler yeterli olmadı ben daha detaylı bilgi istiyorum derseniz yine iletişim bölümünden veya
support@yellowreklam.com adresinden yardım isteyebilirsiniz.