Troublet adlı üyeden alıntı

tamam bak çok güzel diyorsun . ayrıca cümlenin sonuna uz kelimesi ekleme bu konuda ilk kızan kişi sensin :) bende zorunluluk haline getirilmesinden memnun değilim. bir webmaster'in yada bu işi yapan bir adamın. işi ne kadar bildiğini ne kadar iyi yaptığını veya işiyle ne kadar ilgilendiğini : google'ı nasıl telaffuz ettiğinden mi öğrenicez .

Bakın bütün kızanlar beni bekliyormuş gibi tepkisini dile getiriyor yalnız değilmişim :)

ve büyük konuşacağım Google'ı, Google'ye olarak telaffuz eden birisi asla iyi bir webmaster olamaz zaten merak etmeyin.

Ek Olarak:

soulmy adlı üyeden alıntı

Noktalama işareti kullanmayanlar, bağlaç olan "de"yi bitişik yazanlar, cümleye başlarken küçük harfle başlayanlar, "herkes"i "herkez" yazanlar... Ne ararsan var bizim webmasterlarda.

Benim en sinir olduğum şey: Tüm kelimelerin ilk harflerini büyük yazanlar. Hangi akla hizmet bunu yaparlar anlamıyorum. Bir de hiç noktalama işareti kullanmayanlar var. 2-3 kere okuyunca anlayabiliyorsun :D

Kendi adıma söyleyeyim; okumakta zorlandığım yazılar olunca, sayfayı hemen kapatıyorum. Adam gibi Türkçe yazamayan adamın ne yazısını okurum ne de adama yardım ederim.

Technopat gibi banlayacaksın bu üyeleri, akılları başlarına gelecek :)

Hocam ayrıntıya girersek o işten çıkamayız. O nedenle sadece ve sadece en çok bilinmesi gereken şeyden Google'ın okunuşundan bahsettim. Gerisi çok su götürür :)